2777
2789
عنوان

مرگ درد داره!؟😣

16959 بازدید | 23 پست

مدتیه به مرگ فکر میکنم 

بابام بیمارستان بستری  به خاطر کرونا منم همراهشم تو اون بخش خیلی اعلام میکنن کد 99 که مربوط به فوت بیماره😭

اصلا خیلی ترسناک همش فکر میکنم زندکی هیج ارزشی نداره و چقد مرگ بهمون نزدیگ

به نظرتون مردن درد داره اینکه تفس آدم بند میاد یعنی چحوره طرف سختی میکشه موقع مرگ؟!!😣

کی میگه کد۹۹کد مرگه!!!

کد ۹۹کد احیا هست

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا به این چیزا فک میکنی عزیززززم ذهنتو درگیر نکن به این فک کن که آینده خوبی داشته باشی یعنی تو الان انقد ذهنت درگیره که سوالت اینجا مطرح شده 

ول کن بابا اصلااااا بهش فک نکن همش به خودت انرژی و امید بده و منفی فک نکن عزیززززززززم 💙❤💚💜

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
کد 99 برای مرگ یعنی اعلام میکنن بیمار فوت شده 

من پرستارم😑

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖

99 که کد احیا هستش ! حالا از اون ادما ممکنه خیلیاشون برگردن ممکنه هم برنگردن ! برا کسی که جز خوبی کاری نکرده درد نداره البته خوبی از نظر من یعنی اینکه به کسی تهمت نزده دروغ نگفته حق کسی رو نخورده سرش تو کار خودش بوده در کل حق الناس رو رعایت کرده ! بقیه گسایل مثل اعتقاداتش و نماز روزه اش و حجابش یه چیزیه بین خودش و خدای خودش 

عزیزم بنظر من تا اون جایی که مغز طبق فرمانش داره دستور مقاومت به ارگان ها رو میده درد داره ولی وقتی هوشیاری از بین بره دردی حس نمیشه دیگه 

ادم به طور واقع هیچوقت با مرگ روبرو نمیشه 

تا وقتی زنده ای که اوکی، وقتی هم که مردی یعنی فقط روحت مونده که بازم هستی خب