2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5367423/کسب-و-کار-اینترنتی-همه-بیاین-لطفا

لطفا گزارش بزنین خانوما❤️👆🏻 ایشالا هرچی از خدا میخواین بهتون بده😍

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد پریود دارم پام دردمیکنه شماهم همینطور بود؟؟؟

من خیلی کمردرد داشتم و دلدرد درد ینی کلا حس میکردم سمت چپ دلم داره کنده میشه ولی پادرد نداشتم ،بعد سعی کن ی روز درمیون رابطه داشته باشی من از روز ۱۳ پریودیم ک زدم تا ۲۰ ام فقط ۳ بار رابطه داشتم الانم اصلا علائم بارداریو ندارم فقط دارم دعا میکنم ک اون ۳ بار گرفته باشه چون فولیکولم روز ۱۱ پریودی ۱۸ بود ینی خیلی عالی بودش 

من خیلی کمردرد داشتم و دلدرد درد ینی کلا حس میکردم سمت چپ دلم داره کنده میشه ولی پادرد نداشتم ،بعد س ...

ان شاالله ک بارداری خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه.من سه ماه دارم قرض و دارو امپول میزنم ولی هنوز ج نگرفتم.