2777
2789
عنوان

اوضاع خیلی بده توروخدا خیلی مراقب باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 22 پست
اب خدا کمکمون کن این دیگ چه مرضیه...بخدا شب روز ندارم از زور استرس...یکسره زنگ میزنم مامان بابام میگ ...

فقط خودمونیمو خدامون ....خیلی حس بدی دارم همیشه قبل اتفاق بدی این حس میاد سراغم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم... گلم ایشالا ک همسرت درگیرش نمیشه ایشالا اونایی ک میگیرنو مراعات بقیه رو نمیکنن، آزادانه ت ...

ایشالا ولی احتمال مبتلا شدنش زیاده با ماسک ۳لایه تو بیمارستان کرونایی مبتلا نشی معجزس

ایشالا ولی احتمال مبتلا شدنش زیاده با ماسک ۳لایه تو بیمارستان کرونایی مبتلا نشی معجزس

چی بگم عزیزم جز دعا و صبر هیچکار دیگه ای نمیشه کرد 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

وای کاش ننویسین این چیزارو بدتراسترس میگیریم بخدا

والا خودمم اولش همینو باخودم گفتم .ولی بخدا میخوام محکم کاری کنین من این اوایل دیگه برام عادی شده بود خیلی شل میگرفتم ...الانکه اینارو دور وبرم میبینم باز خیلی مراقبت میکنم مث اوایل