2777
2789

عموی شوهرم کروناگرفته بود خودشم ۵۰سالشه پسرش ۲۰سالشه ومجرده .اولش فک کردن سرماخوردگی دیربردن بیمارستان کل ریش درگیرشده ازدیروز رفته بود کماامروز صب فوت کرد😞جاریم وبرادرشوهرم چندروزه درگیر شدن اکسیژن اوردن تو خونشون باهم توی ساختمونیم .شوهرمم برادرشو میبره دکترو بیمارستان وخریداشو میکنه .منم از ترسم با دوتا بچه هام اومدم سربار خونه ی مادرم شدم خیلی میترسم شوهرمم درگیرکرونا بشه چون الانم بیمارستانی کرونایی پیش عموشه اگه اتفاقی بیفته بچه هام میمونن الانم دارم باگریه مینویسم .این چه آتیشی بود خدا😢😥

بریم سیتی اسکن ؟

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5367423/کسب-و-کار-اینترنتی-همه-بیاین-لطفا

لطفا گزارش بزنین خانوما❤️👆🏻 ایشالا هرچی از خدا میخواین بهتون بده😍

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
 مگه شمام کروناداری

یه هفته اس حالم خیلی بده فکر میکنم کرونا باشه اصلا نمیدونم چکنم

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

متاسفانه خيلي زياد شده

دوستم اينا خيلي خونوادگي باهم رفت امد ميكردن همش تو باغ و دورهمي باهم بودن

الان همه شون پير و جوون كرونا گرفتن

تو سه روز دو تا فوتي عموي دوستم و باباي دوستم داشتن

اب خدا کمکمون کن این دیگ چه مرضیه...بخدا شب روز ندارم از زور استرس...یکسره زنگ میزنم مامان بابام میگم مواظب باشین،..به شوهرم میگم دوتا ماسک بزنه میرع بیرون خدا نجاتمون بده

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
فقط خدا بخاطر امام زمان نابود کنه این مریضی بحق علی

حرف شما درست 

ولی الانم که شرکت فایزر ساخته، دولت پر از تدبیر ما گفته پول نداریم نمبتونیم پیش خرید کنیم یعنی انقد بدبخت و فلک زده ایم 

، بلخره ادم باید یه حرکتی کنه تا خدا هم به داد برسه 

حرف شما درست  ولی الانم که شرکت فایزر ساخته، دولت پر از تدبیر ما گفته پول نداریم نمبتونیم پیش ...

راست میگی میدونم منم پرم بگم میترکم مجبورم هیچی نگم 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

ای جانم... گلم ایشالا ک همسرت درگیرش نمیشه

ایشالا اونایی ک میگیرنو مراعات بقیه رو نمیکنن، آزادانه تو خیابونا میچرخن، ماسک نمیزنن ک بقیه رو درگیر کنن... هعی خدا خودت نابودشون کن😔

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

متاسفانه خيلي زياد شده دوستم اينا خيلي خونوادگي باهم رفت امد ميكردن همش تو باغ و دورهمي باهم بودن ...

جاری منم همش طایفه ای یجا بودن کل طایفشون درگیر شده دایی هاش بیمارستان بسترین مادربزرگش مامانش ....بااینکه باجاریم خوب نیستم ولی از ته دلم سلامتیشو ارزو دارم

متاسفانه خيلي زياد شده دوستم اينا خيلي خونوادگي باهم رفت امد ميكردن همش تو باغ و دورهمي باهم بودن ...

یکی از دوستای منم از اون اول همش دورهمی داشتن و. توجیه این بود که خب باهم دست نمیدیم رعایت میکنیم 😵😵