2777
2789
عنوان

تا الا شده مهریه تونو ببخشید

469 بازدید | 37 پست

مهریتون چقده  ؟

یا کسی هست که مهریشو بخشیده باشه ؟

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   

ن اگه مرد یک چیزی دستمو بگیره البته  دور از جون 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بله تمام مهریه مو محضری بخشیدم

از اول موافقش نبودم به اصرار خونوادم بود

مشکلی با تصمیمم ندارم و هیچوقت پشیمون نشدم اما به کسی توصیه نمیکنم مگر اینکه شرایطش خاص باشه و کاملا به تصمیمش آگاه باشه

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اگه مرد یک چیزی دستمو بگیره البته  دور از جون

وااا مگه شوهر آدم بمیره مهریشو میدن ؟

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   

بله من یه بار طلاق میخاستم بخشیدم به شرط طلاق، اما طلاق نداد منم مهریه مو برگردوندم

توصیه میکنم هرگز این کارو نکنید چون برگردوندنش خیلی سخته

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

من مهریمو نبخشیدم اما تو فامیل دیدم مهریه بخشیدن اما بعدش شوهره دم در اورده الان زنه مریضه اما شوهره میگه به من چه ندارم خرجتو بکشم .... یادمه شوهره همه کار میکرد واسه زنش اما الان زنه تو سری خور شده

آره عزیزم از اموالش اول مهریه کم میشه بعد ارث و اینا

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

مهر من ۱۴ تاست 

گاهی شوهزم بااهام دعوا میکنه میگه بریم مهرتو زیاد کنم

بعد بیشعور فرانوش میکنه 😁😁😁😁😁

مننم گفتم ی زمانی ازت جدا میشم که بمیریم 

البته منطورم ایتع بمیره

یا  ودود ...

نه نبخشیدم و نمیبخشم 

350تا مهرمه

آره دوستم تو عقد بخشید ولی شوهرش خیلی عوضیه مجبورش کرد

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

ما زمان عقد شوهرم گفت زیاده میخوام در حدی باشه

که توانایی پرداختشو داشته باشم

قرارمون دوتایی بود که نصفشو ببخشم

بعد که وضع مالیش اوکی شد نصف خونه که تقریبا یکم کمتر از نصف مهرم بود زد به نامم گفت که نصفشو ببخش

منم با دفتر دار صحبت کردم گفت باید پدر و مادر و خواهراتو بیاری شاهد باشن

باهاشون هماهنگ شدم بریم شوهرم نزاشت

اگه دوست 

آره ، مادرشوهر ایکبیری من نصف مهریشو سی سال پیش که شوهره میمیره گرفته ، الان هم بقیه اموال که داده بودن بچه ها گرفته میگه مهریه ام کامل نگرفته بودم الان می‌خوام. نمیدونم خدا عالم اگه دروغ میگه حرام باشه بمونه تو مالش