___z مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 490 عنوان یه کاری که تو خونه باشه برا کسب درآمد 113 بازدید | 20 پست بیاین پیشنهاد بدین از تجربیاتتون بگید بگین چطور تو خونه به کسب درآمد برسمخیاطی مقدماتی بلدم چرخ صنعتی ندارم چرخ خیاطی جهیزیهکامپیوتر هم یه چیزایی بلدم مقدماتیکار با دست هم باشه دوست دارم مثلا بافتنی باشه میرم یاد میگیرم گلدوزی یا هرچی دیروز | 20:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2059 طراحی سایت، ادمینی، تولید محتوا بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
___z مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 490 طراحی سایت، ادمینی، تولید محتوا واقعا به یه درآمدی میرسم اگر شروع کنم ؟
گلandam عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 2438 سوال منم هست اگه حسابداری بلد باشیم چطوری میتونیم توخونه کارکنیم؟ ❌️❌️❌️لایک نکن❌️❌️❌️
sahar808080 عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 4215 ترید و نوسانگیری روزانه با لب تاپالبته باید یمدت تمرین و آموزش ببینی
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2059 واقعا به یه درآمدی میرسم اگر شروع کنم ؟ صد در صد برنامه نویسی هم هستطراحی سایت به شدت بازار کار دارع ولی به تلاش خودتون بستگی داره بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
mandana83 عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 11276 عزیزم کار انلاین شروعش خیلی سخته ممکنه اوایل اصلا مشتری نباشه استمرار باید داشته باشید شال و روسری بیارید بفروشید اگر کامپیوتر بلدید میتونید بیرون تک شیبفت برید که به کارهای دیگه تونم برسید 😉یا مثلا اموزش چیز های رزینی مثل تابلو ماه گردنبند و و و و.کارهایی مثل ادمینی طراحی ساخت بنر و لوگو ایناهام هست برنامه نویسی
___z مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 490 صد در صد برنامه نویسی هم هستطراحی سایت به شدت بازار کار دارع ولی به تلاش خودتون بستگی داره کلا به این رشته ها علاقه دارم ولی سیستم ندارم نمیدونم لازم باشه چیزی میفروشم لپتاپ میگیرم ولی باید قبلش مصمم تصمیم گرفته باشماز طراحی سایت خوشم میاد فک نکنم سخت هم باشه لازم باشه برای اشخاص دیگه کار کنم محتوا بسازم یا سایت بسازم براشون اگر اینا درآمدش خوب باشه میرم یاد میگیرم خودت درآمدت از چه کاریه
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2059 کلا به این رشته ها علاقه دارم ولی سیستم ندارم نمیدونم لازم باشه چیزی میفروشم لپتاپ میگیرم ولی باید ... فعلا با گوشیتون طراحی سایت رو کم کم فیلماشو بیینیدادمینی پیج اینستاگرام هم خوبه یه لپتاب عادی هم کافیه نیاز نیست بالای ۲۰ تومن هزینع کنید بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
___z مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 490 عزیزم کار انلاین شروعش خیلی سخته ممکنه اوایل اصلا مشتری نباشه استمرار باید داشته باشید شال و روسری ب ... فک میکنم شخصا سختی سیستمو نرم افزار رو بهتر به جون بخرم تا شلوغ کاریای هنری از طراحی لباس هم خیلی خوشم میاد ولی خب هیچ جا نرفتم یا مدرک داشته باشم
___z مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 490 فعلا با گوشیتون طراحی سایت رو کم کم فیلماشو بیینیدادمینی پیج اینستاگرام هم خوبه یه لپتاب عادی هم کا ... ادمینی بهتره یا طراحی سایت از لحاظ درآمدی؟کلا فک میکنم اگر سیستم رو هرچی بیشتر بلد باشی بیشتر و بهتر میشه پول درآورد
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2059 ادمینی بهتره یا طراحی سایت از لحاظ درآمدی؟کلا فک میکنم اگر سیستم رو هرچی بیشتر بلد باشی بیشتر و بهتر ... طراحی سایتولی بازار کار ادمینی بیشترهادمینی ماهانه پرداخت میشه طراحی سایت هم به هر سایتی که طرح کنیبنظرم جفتشو با هم برید بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
___z مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 490 طراحی سایتولی بازار کار ادمینی بیشترهادمینی ماهانه پرداخت میشه طراحی سایت هم به هر سایتی که طرح کنیب ... چطوری باید آموزش ببینم از کجا شروع کنم
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2059 چطوری باید آموزش ببینم از کجا شروع کنم یوتیوباز ادمینی شروع کنیه لپتاب دسته دو بخر گرافیکش مهم نیسترم ۸سی پی یو core i5 نسل ۱۰ به بالا کافیه بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)