2777
2789
عنوان

ساس یا کک؟؟؟؟

8616 بازدید | 50 پست

سلام دوستان 

سه شب هست که نصف شب یه حشره ای بدنمو نیش میزنه و جالبه که همسر و پسرمو نیش نمیزنه 

دیشب پاهامو میزد امشب هشیار خوابیدم حس کردم مچ دستم خارید دیدم بله زده نور چراغ قوه انداختم و دیدم روی تشک کنارم یه حشره سیاه رنگ ریز داره راه میره چراغ قوه رو بردم جلوتر تا خوب ببینمش ولی پرید و گمش کردم بعد هم رفت زیر مبل و نتونستم ببینمش 

جای نیشش خارش زیادی نداره روی پاهام به فاصله چند سانتی متر هست روی مچ دستم هم امشب جای یه نیش هست فقط که اولش کمی خارید و دیگه خارشی نداره 

هیچ مسافرتی نداشتیم جایی نرفتیم کسی هم نیومده طبقه اول آپارتمانیم 

هیچ وسیله چوبی و....هم جدیدا نخریدیدم

هیچ پرنده یا حیوان خونگی هم نداریم 

حالا با این اوصاف دوستانی که تجربه دارند یه کمکی کنن ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کک هست بخواب خودش میاد سراعت لامپ روشن بذار یه کاسه ابم بذارکنارت تا احساس گزش کردی دستت رو خیس کن بگیرش

خیس کن چون کک سریع راحت فرار می پره فرار میکنه مگراینکه تو خبسی تونستی بگیریش

کک اخه معمولا گوشت تلخارو نمیزنه بخاطر همین شوهرت اینارو نمیزنه ولی این سری دوباره براش کمین بزار تا پیداش کردی با نوک انگشت بگیرش یا بندازش تو ابجوش یا با نوک ناخون فشارش بده تقش در بیا وگرنه ب این راحتیا نمیمیره

کک هست بخواب خودش میاد سراعت لامپ روشن بذار یه کاسه ابم بذارکنارت تا احساس گزش کردی دستت رو خیس کن ب ...

ممنون گلم فقط میخوام مطمئن بشم ساس نباشه چون پرید احتمالاکک باشه فک کنم ساس نمیتونه بپره 

اگه کک باشه میریم بیرون سم پاشی میکنیم

کک اخه معمولا گوشت تلخارو نمیزنه بخاطر همین شوهرت اینارو نمیزنه ولی این سری دوباره براش کمین بزار تا ...

ینی من گوشت شیرینم فقط😁

عزیزم میگی بکشمش ینی فقط یدونه است ممکنه تخم ریزی کرده باشه و نیاز به سمپاشی باشه؟