2777
2789

اینکه آب ندیده باشی و شنا نکنی اسمش نجابت نیست.

اتفاقا باید آب دیده بتشی،شناگرِ ماهری هم باشی،ولی یه سری چارچوبا اجازه ندن تو هر آبی شنا کنی:)))

این پست خیلی به دلم نشست،شما هم نظراتتون رو بیان کنید لطفا❤

روانشناس مملکت😍

بچه ها اگر دوست دارید اتفاقات ضایعی که تو ختم میوفته رو براتون بزارم تا کمی بخندید،لطفا این پست رو لایک کنید،اگر تعداد لایکا بره بالا یعنی دوست دارید و منم براتون میزارم😘

روانشناس مملکت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اسی راجع امضات بگو

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

یه ضرب المثل هست که میگه:

در دریای آرام، هر کسی میتواند ناخدا باشد... 😏

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من دانشجو بودم چهارسال خونه دانشجويي هم داشتم با دوستم اصلا تفريحي نكردم دوست پسري نداشتم  تيپ و لباس انچناني هم كه نه خيلي معمولي تو دنياي خودم با اينكه ميتونستم اما نكردم ولي خواهرم برا خودش عشق كردا همه جوره الانم ازدواج كرده خيلي عالي وقتي خودمو باهاش مقايسه ميكنم اون خيلي از من شادتر زرنگ تر با سياست تره ولي من خيلي گنگ هستم

ميشه در مورد امضات توضيح بذي  ممنون ميشم

عزیزم،این کار نه مهارته خاصی میخواد و نه مدرک تحصیلیه خاصی،سرمایه اولیه هم نمیخواد به دلایلی که واقعا قابل قبوله

حقوقش مثله تمام کارهای اینترنتی دیگه بستگی به خودتون داره،الان من بگم ده میلیون باورتون میشه؟؟یا بگم هزارتومن باورتون میشه؟؟خودتون باید وارد بشید تا ببینید حقوقتون در چه حدی هست،هرچه تلاش بیشتر،خب قاعدتا حقوق هم بیشتره.

کارمون هم ما مشاوران مخصوصه شرکت هستیم که مشاوره پوست و مو میدیم و اگر کسی مشکل یا درمانی برای پوست و موشون نیاز داشتن،بهشون محصول معرفی میکنیم،درآمد حلاله و شرکت محوز داره،اسم شرکت هم شرکته جهانیهPMLM هست

روانشناس مملکت😍
میشه شغل اینترنتی رو معرفی کنی

عزیزم،این کار نه مهارته خاصی میخواد و نه مدرک تحصیلیه خاصی،سرمایه اولیه هم نمیخواد به دلایلی که واقعا قابل قبوله

حقوقش مثله تمام کارهای اینترنتی دیگه بستگی به خودتون داره،الان من بگم ده میلیون باورتون میشه؟؟یا بگم هزارتومن باورتون میشه؟؟خودتون باید وارد بشید تا ببینید حقوقتون در چه حدی هست،هرچه تلاش بیشتر،خب قاعدتا حقوق هم بیشتره.

کارمون هم ما مشاوران مخصوصه شرکت هستیم که مشاوره پوست و مو میدیم و اگر کسی مشکل یا درمانی برای پوست و موشون نیاز داشتن،بهشون محصول معرفی میکنیم،درآمد حلاله و شرکت محوز داره،اسم شرکت هم شرکته جهانیهPMLM هست

روانشناس مملکت😍