من وهمسرم بایه خانم واقا رفت و امدداریم وخیلی صمیمی هستیم .تولد این خانم نزدیکه شوهرش گفته یه برنامه بچینین سورپرایزش کنیم حالا من نمیدونم چیکار کنم ببریمش بیرون سورپرایز کنیم یا اینکه بریم خونشون وتزیین کنیم بعد بیاد خونه جشن بگیریم براش
شماایده ای ندارید ؟
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :) اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
خودمون۴تاهستیم بعد مابااونا باهم زندگی میکنیم تقریبا
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
خونه خودش اگ اون خانوم بیرونه تزیین کنید اگ ن ک خونه خودتون عکس دونفرشونم بندازید روی کیک ی دسته گل رز قرمز داخل گلدون بذارید کنار کیک میوه شامم فینگر فود و ژله و سالاد ماکارانی و الویه بادکنک هلیومی رنگ مورد علاقه خانم😁
خودمون۴تاهستیم بعد مابااونا باهم زندگی میکنیم تقریبا
چی بگم والا.. زندگی هم بکنید هر کدوم ناقل باشید ۴ نفر رو درگیر کردید.
تندرست باشید
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕