2777
2789
عنوان

مادر شوهر بدجنس

1288 بازدید | 34 پست

من با مادرشوهرم از پارسال دی ماه قهرم رفتم پارسال خونه تکونی عید را براش انجام دادم همه جای خونه اش را مثل یه دسته گل تمیز کردم حدود ۴ روز خودم دخترم وهمسرم تو خونه اش جون کندیم آخرین روزی که کارمان تمام شد سر یه مساله کوچیک که من اصلا هم خبر نداشتم بهانه درست کرد دادو بیداد راه انداخت باهامون دعوا کرد وگفت بهمون دیگه حق ندارید بیایید خونه ام درضمن اونا یه شهر دیگه هستن ما هم بعد اون همه کار ونظافت قهر کردیم اومدیم خونه خودمون در ضمن موقعی که میخواستیم بیاییم بیرون خودم شنیدم به پدرم فوش داد پدرم اون موقع چند ماه بود فوت کرده بود حالا خواهرش فوت کرده دیروز شوهرم میگه بهش زنگ بزن تسلیت بگو ولی هر کاری میکنم نمیتونم حرفهایی را که بهم زده وبد جنسیهایی که کرده فراموش کنم به نظر شما چکار کنم

اصلا زنگ نزن...حقی نداشته به پدرت توهین کنه..

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا پدرتونو بیامرزه حق نداشت به پدرتون فحش بده من بودم زنگ نمیزدم. 

ساده زندگی کن اما ساده عبور نکن از دنیایی که تنها یک بار تجربه اش میکنی!ساده بازگرد اما هرگز برنگرد به دنیای کسی که به زخم زدنت عادت کرده حتی اگر شاهرگ حیاتت را در دستانش یافتی!و به یاد داشته باش هیچکس ارزش شکسته شدن ارزشهایت را ندارد! "گاهی خودت را زندگی کن" 

زنگ نزن وقتی مادرشوهرت قدرتو نمیدونه 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

فقط بهت میگم اصلا زنگ نزن . 

پدر شوهره منم سر تهمت هایی که مادرشوهرم بهم زد کلی بهم اهانت کرد 

چند وقتا پیش پدرشوهرم یه عمل سنگین داشت که من خیلی با خودم کلنجار رفتم و اخرش گفتم بزار من بزرگی کنم و بعد یکسال بهش زنگ زدم و احولشو پرسیدم 

فکر میکنی چکار کرد؟ اولش که اصلا تلفنمو جواب نداد بعدش مادرشوهرم گوشی رو جواب داد و عینه طلبکارا باهام حرف زد در حدی که بغض گرفتم و زود کفتم خداحافظ و قطع کردم .

الانم دور از جون مثل سگ پشیمونم که اصلا چرا باید به چنین آدمی باید احترام میزاشتم؟

واقعا چه فکری کردی رفتی خونشو نظافت کردی؟؟!مگه کوزتی دختر؟!!!همین کارها را کردی پر رو شده

یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا  

انقد خودتونو کوچیک نکنین روتون سوار میشن 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤