اخلاق و رفتارش اصلا شبیه هم سن و سالاش نیس خیلی حرص دراره و روی مخه
مشاورهم زیاد بردن افاقه نکرده
چیکارکنیم؟
ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
مثلا سرسفره خیلی حرص میزنه و نامرتب غذا میخوره جوریکه انگار دوسه روزه گشنه مونده
اگ بزاریش هروعده سه دیس برنج و چارتا نون میخوره
ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من تو فامیلام دیدم پسرا تا ۱۰ یا ۱۲ سالگی چه خل و چل بازیایی درمیارن ولی الان بزرگ شدن عاقل شدن اتفاقا
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
مثلا سرسفره خیلی حرص میزنه و نامرتب غذا میخوره جوریکه انگار دوسه روزه گشنه مونده اگ بزاریش هروعده س ...
😂😂😂خب اشتهاش خوبع
تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
مثلا بش میگن برو درس بخون میره الکی میشینه تو اتاق بدون اینک ب کتاباش حتی نگاه کنه
بعد الکی شاید درساعت ده بار بره دسشویی یا ده بار بره دو قطره آب بخوره تو آشپزخونه و برگرده
خب شاید بزرگ شه بهتر شه من تو فامیلام دیدم پسرا تا ۱۰ یا ۱۲ سالگی چه خل و چل بازیایی درمیارن ولی ال ...
ن خل نیس اتفاقا باهوشه تو بعضی درساش
مثلا میره دسشویی در دسشویی رو باز میزاره و برعکس روی کاسه توالت میشینه و خودشم نمیشوره بعد الکی میاد یکساعت مایع میزنه ب دستاش و میشوره
خوب کنترلش کنید مثلا جداگونه براش توی اتاقش بزارید مثلا امروز به مدت یک هفته یه دیس غذا بذارید جلوش توی اتاقش بخوره هفته بعد اندازه یه قاشق ازش کم کنید هرهفته یه قاشق کم کنید تا حرص نزنه ولی درطول روز میان وعده هایی مثل سیب و گوجه و گلابی یا چیزای مفیدی که فیبر بالا دارن بزارید جلوش آخه فیبر زود آدم رو سیر میکنه
مثلا اگ همین الان دو پرس چلوکباب بخوره بعد خواهرش بخواد ی لقمه نون پنیر بخوره چنان با حرص و ولع بهش نگاه میکنه اصلا ادم خجالت زده میشه
داداش من 12 سالشه دقیقن همه اینارو انجام میده زبون درازه همش تو گوشیه میگه تو برنانه شادم پرتوقعس خل ...
ن این اصلا پرتوقع نیس بخدا
ن بهونه تبلت ن لباس ن اسباب بازی
زبون درازم نیس اتفاقا خیلی ساکته
اگه سنگ هم بهش بدی میخوره
فقط وحشیانه رفتار میکنه
مثلا اگ هر روز بهش میوه بدی بعد دس یکی ببینه جوری نگاه میکنه آبرو ادم میره
خوب کنترلش کنید مثلا جداگونه براش توی اتاقش بزارید مثلا امروز به مدت یک هفته یه دیس غذا بذارید جلوش ...
اتفاقا مشاورشم همینو گفت ولی جواب نداده انگار
ببین حرص میزنه وگرنه سیرهم میشه چون انقد میخوره تا ب دل درد و حالت تهوع میوفته
پس انقد گیر ندید بهش تو بلوغه زیاد میخوره قرار نیس وعده هاش مث شما باشه در حال رشده توروخدا انقد مشاوره نرید مشاوره ها هم هیچی حالیشون نیس فقط پدر و مادرو نگرانن میکنن بزرگتر شد درست میشه
اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
پس انقد گیر ندید بهش تو بلوغه زیاد میخوره قرار نیس وعده هاش مث شما باشه در حال رشده توروخدا انقد مشا ...
ن گلم الان بحث خوردنش نیس ک گیر بدیم
بحث حرص زدنشه و باقی رفتاراش ک گفتم