2777
2789
عنوان

چه کنیم تا بچه ها مشقاشونو بنویسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 44 پست

اگر بچه کوچیکه که باید بهش انگیزه بدید 

مثلا اگه نوشتی میتونی تلویزیون ببینی 

یا براش یه طرح تشویقی درست کن و بگو اگه ستاره هات پنجاه تا بشه میتونی به انتخاب خودت اسباب بازی بخری

یه مدت که اینطوری عادت کنه دیگه تا آخرش میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی تخته مقوا کاغذ هرچی بچسبون به دیوار از این برچسب های ستاره ایم بخر بگو اگه مثلا اگه از این ساعت تا ...

والا بچه های الان با این چیزا گول نمیخورن 

این کارا برای از پوشک گرفتن هست که تازه اونم دیگه جواب نمیده به بچه دو ساله ام برچسب بدی از خجالتت در میاد

من کلاس اولی دارم سربه هوا و بازیگوش

به هیچ صراطی مستقیم نیس بیچارم کرده 

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
ی تخته مقوا کاغذ هرچی بچسبون به دیوار از این برچسب های ستاره ایم بخر بگو اگه مثلا اگه از این ساعت تا ...

خیلی موافقم در درجه اول باید مربونی پیش ببرین جنگ و دعوا توی طولانی مدت کارساز نیست خودتون خسته میشین . معمولا هم بچه ها از این قول و قرار ها خوششون میاد . بهشون انگیزه میده . ولی دائمی نباشه جایزه . درس رو برای درس بخونه . 

یه سوال کنکوری ؛  ببینم کسایی که میرن تاپیک حس شیشم  صرفا براشون حکم سرگرمی داره دیگه ؟ ⁦:-)⁩  عجب ......! 
من ابتداییا گفتم ولی برا بزرگترام جایزه بزارید مث چی میخونن

دخترمن سومه بهش میگیم جایزه میگه مامان جایزه واسه بچه هاست جایزه چیه بعدم میخنده مینویسه خیلی باهوش و زرنگه خیرسرش هرسال رتبه اوله ولی امساله به زور

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯
من کلاس اولی دارم سربه هوا و بازیگوش به هیچ صراطی مستقیم نیس بیچارم کرده 

کلاس اولی ها واقعا حق دارن 

اصن نرفتن مدرسه نمیدونن چه جوریه بلد نیستن با محیطش آشنا نیستن

تو نخ ما نباش گره میخوری

ببین استارتر جان بچه های الان متفاوتن 

اینکه بگی تی وی حق نداری ببینی تا مشقاتو بنویسی فقط ازدرس زده میشه 

یا اینکه جایزه بزاری براش مگه هر شب بری براش یه اسبابا بازی درست حسابی بگیری که جذب بشه وگرنه با برچسب مرچسب جذب  نمیشن اینا بعدم اینطوری بچه طمع کار میشه ینی روزی میرسه میگه اگه میخوای نفس بکشمم باید جایزه بدی 

راهش فقط و فقط نظمه 

اینکه نظم و برنامه رو تو زندگیش پیاده کنی ینی بدونه هر روز هر ساعت وقت چه کاریه 

الان که تو کرونا اینا فقط میتونن تنها بازی کنن و کاری ندارن انجام بدن 

مثلا صبح تا ظهر بازی ظهر دوساعت راس ساعت کلاس انلاین 

بعدش بازی تا هفت شب هفت شروع مشق 

من پسر شیطون کلاس دومیمو فقط اینطوری رامش میکنم ینی رو به موتم باشم این ساعتا جابه جا نمیشن

ببین استارتر جان بچه های الان متفاوتن  اینکه بگی تی وی حق نداری ببینی تا مشقاتو بنویسی فقط ازد ...

دمت گرم خطکش 

کاشکی بیای بالا سر من 😐

یه هفته اس کلاسای دانشگاه مجازی شروع شده یه خط نخوندم

باتو من شاگرد اول میشم 

دخترمن سومه بهش میگیم جایزه میگه مامان جایزه واسه بچه هاست جایزه چیه بعدم میخنده مینویسه خیلی باهوش ...

یعنی چیزی نمیخاد ؟ عروسکی ؟ اسباب بازی ؟ یا ببرینش رستوران یا جایی که دوست داره ؟ ⁦:-)⁩

یه سوال کنکوری ؛  ببینم کسایی که میرن تاپیک حس شیشم  صرفا براشون حکم سرگرمی داره دیگه ؟ ⁦:-)⁩  عجب ......!