2777
2789

بارها شده داداشم ب خواهر بزرگترمون یا حتی دامادمون بی احترامی کرده مامانم هیچی بهش نگفته ...به همه هم میگه هیس!هیچ کس بهش هیچی نگه!

اما خدا نکنه من بهش بگم تو....بهم میگه ساکت شو!هیچی نگو!

برا ماشین خریدنم ی مقدار پول بهم داد ...ده درصدشو...رفت همه جا گفت نصف پول ماشینش من دادم...بمنم منت میذاره من پولشو دادم!

بعد داداشم‌زمین میخواد میگه یه زمینمو بهت میدم میزنم بنام زنت که یه چیزی بنامش باشه!

عمل کرده اصلا نباید سنگین‌ بلند کنه...ب دستاش نباید فشار بیاد 

ب داداشم میگه زنت کمرش درد میکنه اساب کشیتون من میام!!!

در صورتی ک پدر مادر زنداداشم اصلا از جاشون تکون نمیخورن

چرا انقد فرق؟؟؟؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابولفضلللل چرا انقد تبعیض  اقا مگه پسرا قرار براشون چیکار کنن

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

ای بابا اکثر مامانا پسر دوستن🤦‍♀️

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..

اینکه خوبه 

منکه بابام ب داداشم ۵۰۰ملیون داد خونه بخره ب منو خواهرم پنج ملیون 

ماهی س تومن به اون میدن صد تومن ب من 

منو فقط برا حمالی میخان کاری کردن از داداشم و زنش هم متنفر شم

وای نگو که همدردیم دلم خونه

بابای بیچاره زمین گیر شده دارن اموالشو غصب میکنن خدا خدا کجایی

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  
دقیقا داره کاری میکنه من دارم رو اونا حساس میشم این خیلی بده خوب

بخدا وقتی میبینم زن داداشم از پول بابام انقدر داره ریخت و پاش میکنه میمیرم 

حالا من تو خونه خرابه نشستم انگار ن انگار 

خیلی دلم پره 

بعضی وقتا شوهرمم غر میزنه میگه جرا همش تو جیب اونه ولی حمالیش برای ما 😒