2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ یه مدتیه سرد شده بود همه بش میگفتن جلفی و شوهرت یادت رفته ک همیشه میگف بعد بتون میگم دلیلش ...

اره دیدی با دوست پسر جدیدش مدلینگه عکس گذاشته

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
واقعا!! همون موقع گفت؟؟ يا جديدا؟؟

ن چند وقت پیش گفت از دست قضاوتای بقیه خواستم دلیل سرد شدنم بدونید بعدش خانواده شوهرش زنگ زدن ناراحت شدن اینم استوریا پاک کرد الانم این چند روزه درمورد این موضوع استوری گذاشت که دیگه ناراحت میشم اینقد نپرسید چی شد 

دو روز بعد فوتش پیاماشو میخونه ی ماه بعد که میخواد اثاث کشی کنه چیزای بیشتری می‌فهمه بعدش چیزی نمیگه ...

خب تو گویا کامل میدونی جریاشنو بگو برامون

من خوشم ازش میاد بنظرم ادم دروغگویی نمیاد 

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...
چجوری پس اونهمه ازش عکس میزاشت و تجدید خاطره میکرد

خب گفت من ۱۸ سال عاشقش بودم گاهی یادم میاد دیوونه میشم گاهی هم میگم بخشیدمش 

الکی نیست که کلی خاطره داشتن...گفت من درباره عشقی که خودم داشتم میزارم 

ن چند وقت پیش گفت از دست قضاوتای بقیه خواستم دلیل سرد شدنم بدونید بعدش خانواده شوهرش زنگ زدن ناراحت ...

خانواده شوهر بیشعوری 

لابد شوهرش دستش از دنیا کوتاهه

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
چون خودش رفته با يه شخص جديد اينم بازي جديدشه ميخواد فالووراش نگن ك چرا رفتي با يكي ديگه

قیافه پسره رو دیدی آدم ازش میترسه چرا اینطوریه 

پس صددرصد دروغه واسه جذب فالوور داره اينجوري ميگه چون ميخواست بگه همون موقع ميگفت نه الان

ن فک نکنم دروغ باشه چون قبل ازاینکه بخاد بگه خیلیا ازش میپرسیدن ... اینم همشش میگف نگید این چیزارو چون شوهرم فوتشده دیگ

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...
ن مگه میشه اصلا  اون چند ماه نگفت بعدش که همه قضاوت کردن گفت  بالاخره بابای بچش بوده عشق ...

خانواده شوهرش مانع اینکار طناز شدن که رسوا نکنه با تهمینه روانشناسه