حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند. جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀ حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀ امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود ✊ اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل مرگ بر انگلیس مرگ بر آل سعود مرگ بر منافقین و کفار مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊ اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟
پس چی که میمیرن فک کردن شوخیه،خاک برسر خودشونو بقیه میکنن به جا خونه بختشون یه متر قبر نصیبشون میشه
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
سلام!حال همهی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی میگذرم که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمیدانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازهی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديدهام خانهئی خريدهام بیپرده، بیپنجره، بیدر، بیديوار … هی بخند!بیپرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچهی ما میگذردباد بوی نامهای کسان من میدهديادت میآيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ریرا جان نامهام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت مینويسم حال همهی ما خوب است اما تو باور نکن