2777
2789
نه بابا دور از جون انقدر هستن 8 بار آی وی اف کردن!  من خودم شوهرمو آماده کردم 2-3بار انجام بد ...

وای خدانکنه کار به اونجا برسه من که هی به شوهرم میگم میشه خیلی امیدواره بیچاره 

خدایا تو رو به علی اصغرا یه نظری به منو دوستام بکن

وای خدانکنه کار به اونجا برسه من که هی به شوهرم میگم میشه خیلی امیدواره بیچاره  خدایا تو رو به ...

شوهر منم خیلی امیدواره😥

ولی قبل اینکه یه سال بشه و بریم دکترم خیلی امیدوار بود طبیعی بچه دار بشیم کلی به خودش میرسید مدام چیزای تقویتی میخورد هی میگفت من میدونم این ماه باردار میشی😔

وفتی رفتیم دکتر جواب آزمایشش اومد خیلی ریخت به هم

خودمم که دیگه داغون بودم داغون تر شدم😑

واسه همین میگم از الان خودمونو با واقعیت ها مواجه کنیم

البته که خیلی سخته😔😔😔

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل ما  😔😔😔😔😔😔😔ولی من اینبار امید دارم لااقل بخاطر شوهرم

انشالله خبرای خوب بشنویم❤️❤️❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
نشد با دارو بیارید پایین؟  از شوهر من آزمایش dfi نگرفتن موندم چیکار کنم😪

اومد پایین یه بار که خورد به اوایل کرونا همه جا تعطیل شد باز الان بدتر رفته بالا شما حتنا بگین براشون بنویسن خیلی مهمه من قبلا باردار شدم ولی بخاطر اون سقط کردم

اومد پایین یه بار که خورد به اوایل کرونا همه جا تعطیل شد باز الان بدتر رفته بالا شما حتنا بگین براشو ...

😥😥😥باشه حتما میگم بنویسه

سلام دوستان من هم چند ماهی اقدام کردم برای بارداری ولی نشد توی این چند ماه لتروزول خوردم امپول  hcg و سینال اف هم زده بودم ولی باز هم نشد .من تنبلی تخمدان و تیرویید کم کار دارم .ازمایش تیرویید ۳۴ بود .دیگه اقدام نمیکنم تا برم متخصص غدد و تیروییدم تنظیم شه .

من میخوام دو قلو داشته باشم به خاطر همین میخوام بعدا ivf کنم 

سلام دوستان من هم چند ماهی اقدام کردم برای بارداری ولی نشد توی این چند ماه لتروزول خوردم امپول   ...

خوب عزیزم تیروئید درمان کنین ان شالله زود نتیجه میگیرین قبل درمان آمچول و داروی هورمونی نزنین چون نتیجه نمیگیری