2777
2789
عنوان

جلسه چهارم

82 بازدید | 11 پست

دوستان من امروز جلسه چهارم میکرو نیدلینگمو رفتم.......چقدر خوب بود......احساس میکنم پوستم داره نفس میکشه..........خداشکر

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
هر جلسه چند شد؟ برای چه مشکلی رفتی؟ رفع شد مشکلت؟ تاثیرش رو کی نشون میده؟

برا چاله جوش رفتم......از همون اولین جلسه همه گفتن پوستت خوب شده .ولی خوب من به کسی نگفتم چیکار کردم......جلسه ایی ۶۰۰ عزیزم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلم الان کامل پوستت خوب شده؟

تا ۷۰ درصد خوب شده.....یعنی همه میگن خوب شده

اخه من شنیدم فقط یه ماه دوام داره بعد برمیگرده و پوست چروک میشه

نه......جلساتشو کامل بری برگشت نداره

تو اینستا دیدم که با خون صورتو با دستگاه چیکار میکرد وای من خیلی میترسم  معلومه خیلی درد داره

نه درد نداره.....اینجایی که من میرم معتقده صورت نیاید به خون بیفته

پوستت تورم پیدا کرد و قرمز شد؟ خون اومد؟😐

کمی تورم...

ولی خون اصلا ....صبحشم که بیدار میشم پوستم صاف