2777
2789

طبع فصل پاییز سرد و  خشک است. افرادی که از قبل طبع خشک و سردی داشته اند   با آمدن این فصل ممکن‌است علائم قبلی‌ در آنها عود کند..

شبهای پاییز شبهای سردی هستن از تغذیه گرم  استفاده کنید.

تحرکتان را طی روز و غروب بیشتر کنید.

دراز کشیدن های طولانی احتمال حملات پنیک را بيشتر می‌کند.

فشار محیط  و کار را کم کنید

دوستان عزیزی که در حوالی فصل  پاییز از ساعات  حدود 4 عصر به بعد کسل و بهم ریخته میشوید.

ازین ساعات به بعد 👇

تحرکتون بیشتر کنید

مایعات داغ مثل ابعسل بخورید

از خوردن سردی و یخی به جد پرهیز کنید

در جمعی بروید.

ذکری رو تکرار کنید.

قرآن بخونید.

بدن سرد تون رو روغن مالی کنید.

موقع اذان مسجد برید.

تنها نمونید.

حمام نروید.

عطر خوشبو بزنید.

امکانش بود آتش روشن کنید.

اسفند دود کنید.

کانالم در ایتا شادی نوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیزی که در حوالی فصل  پاییز از ساعات  حدود 4 عصر به بعد کسل و بهم ریخته میشوید.

ازین ساعات به بعد 👇

تحرکتون بیشتر کنید

مایعات داغ مثل ابعسل بخورید

از خوردن سردی و یخی به جد پرهیز کنید

در جمعی بروید.

ذکری رو تکرار کنید.

قرآن بخونید.

بدن سرد تون رو روغن مالی کنید.

موقع اذان مسجد برید.

تنها نمونید.

حمام نروید.

عطر خوشبو بزنید.

امکانش بود آتش روشن کنید.

اسفند دود کنید.

کانالن در ایتا شادی نو

آیا فصل های سال بر حال ما تاثیر دارند؟

یه چیزی که یاد گرفتم اینه که فصل ها خیلی رو انسان اثر دارن.  فهمیدم و مطالعه کردم. واسه افرادی که ناراحتی اعصاب دارن فصل پاییز بیشترین اذیت رو داره. من سالی که پاییز حالم خوب نبود دایم غمگین میشدم خصوصا  از عصر شروع میشد بی دلیل.

تحقیق کردم دیدم جو و فضا  اثراتی رو زمین دارن.. حالا فرد سالم وقوی این فشارهارو حس نمیکنه ولی فرد ضعیف حتما اذیت میشه. مثلا امسال پاییز من اصلا اذیت نشدم هیچ حتی بسیار از فصل پاییز و طبیعتش لذت بردم. اون موقع ها به محض هوای ابری غمگین میشدم شدید. حس های منفی که هیچ جا رفع نمیشد و کاری نمیشد کرد میاد سراغم.

کم کم دقت کردم به محض کسل شدن در روزهای پاییز دقت کردم دیدم غذای اون  وعده من سرد تر بوده. یادگرفتم و خیلی مطلب خوندم. اینجا روغن زیتون رو پیدا کردم به محض حس افسردگی وغم وگریه مقداری روغن زیتون میخوردم.

در کانال شادی نوش در ایتا عضو شوید

shadinoosh