2777
2789
عنوان

بازی فراوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5694 بازدید | 196 پست
یکم مبهم بود بر ام بچه ها من البته به قانون جذب ایمان دارم ...حالا هر کس به روشی مهم اینه من امروز 1 ...

تو ذهنت باید خرج کنی هیچی نمونه 

فردا دوباره کارتت شارژ میشه حتی بیشتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هووورا نیایش جان مرررسی دوووست قشنگممم 😘😘😘😘😘❤❤❤ من از ۵ میلیون شروع میکنم که بتونم طلا بخرم، &n ...

عزیزم قانون داره از پنج میلیون شروع نمیشه از یه میلیون شروع میشه من ده بار بازی کردم 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐

به نام خدا

امروز ۹۹/۸/۲۷ 

۵ میلیون تومن توحسابمه😍😙

۳۶۵ پالتویی که توبازاردیدم سبز زیتونی

۱۵۰ تومن نیم بوت قهوه ای چرم😍

۴ میلیون و ۴۸۵ تومن انگشترکارتیر😍

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
عزیزم قانون داره از پنج میلیون شروع نمیشه از یه میلیون شروع میشه من ده بار بازی کردم 

به نتیجه هم رسیدی؟

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

جزییات بازی اینجوریه که برای درمان و کرایه خونه و قبوض و قسط و ادای قرض و اینجور مسائل نباشه 

برای درک بهتر از یه میلیون روز اول دو میلیون روز دوم سه میلیون روز سوم تا اخر شروع میکنید (برای آمادگی ذهنتون و ضمیرناخودآگاهتون) 

یه میلیون نمیتونه یه جنس یا دو جنس باشه خریدتون از سه جنس به بالا هستش 

باید باید باید بنویسید روی کاغذ و نه توی گوشی و ذهنتون باید با جزییات کامل بنویسید 

حتی میاونید کرایه تاکسی و یه آبنبات و... رو بنویسید 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
به نتیجه هم رسیدی؟

خب نتیجه میده تا زمانی که رویاهات بشن باورات و به واقعیت تبدیل بشن کما بیش رسیدم به نتیجه 

من از ده میلیون تومن شروع میکنم ۹۹/۰۸/۲۷ ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ (ده میلیون تومان) کتونی۲۱۰۰/۰۰۰ رنگساژ۱۰۰۰می ...

نیایش جان اگه یکی برای درمان پول نیاز داره اون رو هم بنویسه ؟ کلی هم خرید دوست داره مثل طلا

نیایش جان اگه یکی برای درمان پول نیاز داره اون رو هم بنویسه ؟ کلی هم خرید دوست داره مثل طلا

درمانی نه نمیشه جز منفی ها حساب میشه 

طلا خورده خورده بخر نمیتونی کل پول روزتو بدی طلا بخری 

اینجا کجاست؟! شما کی هستین؟ چقد پولدارین جریان چیه    

خخخخخ عزیزم😁 یه جور بازی  آماده سازی ذهنه برای جذب ثروت ، برای کسایی که قانون جذب روباور دارن یه تمرین عالیه

خخخخخ عزیزم😁 یه جور بازی  آماده سازی ذهنه برای جذب ثروت ، برای کسایی که قانون جذب روباور دارن ...

اهان ینی انقدر پول که میگین رو ندارین الان؟

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤