2789
عنوان

مامانم دیوانس

274 بازدید | 11 پست

بچه ها من مامانم افسردگی و سر درد داره افسردگیش حالا بهتره قبلا همش میخوابید از خونه در نمیومد بیرون.حالا الان باکوچکترین حرکتی ک ما میکنیم قهر میکنه دعوا راه میندازه.الان دیروز زنگ زده ب خواهرم نتونسته جواب بده قط کرده خواهرم گوشیو از دیروز ناهارشام نخورده ۴تا قرص خواب خورده ک فقط بخوابه خواهرم اومده جلو در درو روش باز نکرده همش میگه میخوام بکشم خودمو بمیرم من ادم نیستم چرا باباتون برام تاحالا لباس نخریده بابام خیلی بهش میرسه نزدیک ۱ ملیون هر ماه برا چرت و پرت میگیره همش میبرتش مسافرت با هواپیما میبرتش خرید و دایی هام همش زندانن هی طفلک کارای ازادیو مرخصی اونارو انجام میده سند میذاره براشون ولی مامانم چشماش نمیبینه حالت جنون بهش دست میده دادو بیداد میکنه آبرومون پیش همه رفته وقتی اینجوری بشه دیگه نمیگه دامادام میبینن نوه دارم ۵۰ سالمه این کارا چیه الان مثل بچه ها میگه من گوشی ایفون میخوام ایپد هم میخوام گوشی بابام ایفونه ازش گرفته نمیده دسشویی هم برد با خودش گوشیو میگه تا نخری نمیدم 

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان کلی قرص خورده عین یه تیکه گوشت افتاده وسط پذیرایی مثلا خوابیده کسی جرئت نمیکنه بهش حرف بزنه نزدیکش بشه یه حرفای بچگانه ای میزنه مثلا میگه چرا ۲۰ سال پیش طلای منو فروختی خونه خریدی من طلامو میخوام

چه میشه کفت؛بعضی از آدما این رفتار ها رو ادامه میدن چون پاداش گرفتن از این کاراشون؛چون زیاد بهش اهمیت داده نشده بوده و میبینه که با انجام این کارا بهش بیشتر توجه میکنین منتظر باشید بیشترم از این کارا ازش سر بزنه؛بنظر من فقط احترامش رو حفظ کنید و چیزی نگید ولی خیلیم بهش سرویس ندید و هرچی که فقط در توانتونه انجام بدید؛چون اینطور که شما میگید چه بهش برسید و چه نرسید آخرشم جوابش یه چیزه

شاید جوونیاش بابات اذیتش کرده ادم که از شکم مادرش افسرده بیرون نمیاد شرایط افسردش کرده حالام باید ...

نه بابام همش کوتاه میاد بخاطر شرایط داغون خانوادشه داداشاش معتادن همش غصه اونارو خورده قبلا همش بیشرف بازی درمیارد ب بابام میگفت باااااید بری یکاری کنی ازادشون کنن وگرنه من خودمو میکشم بابام از ترسش میرفت دنبال کاراشون اخه کدوم داماد اینکارو میکنه

مراجعه به روانشناس

روانپزشک بردیمش بستریش کردن بدتر شد هرچی میشه قرص میخوره میگه میخوام بمیرم دیگه ابروم جلو شوهرم رفته