2777
2789
عنوان

بگین چیکارکنم

162 بازدید | 13 پست

دو هفته ای هست کرونام خوب شده تصمیم گرفتم بعد دوهفته برم پیش مامانم این وسط مامانم ریه هاش عفونتی میشه پارسالم قبل کرونا اینجوری  شد و کلی طول کشید تا درمان شه الانم تست کرونا داد منفی بود امروز گفت میرم پیش خالت کار دارم خالمم بهمون نزدیکه از لحن صحبتش معلوم بود دلش میخواد بیاد پیشم منم تعارف کردم تونستی سری هم به ما بزن گفت باشه الان شوهرم میگه تو با این وضعت باید بیشترمراقب خودت باشی شاید کرونا داشته باشه دوباره بگیردت. الان موندم به مامانم چی بگم تازه از دیروز باز سردرد شدید گرفتم الانم گلوم میسوزه وبدن درد نمیفهمم الان ممکنه من کرونا داشته باشم یا اونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من تا یکماه ازمایشش مثبت شد. به مامانت راحت بگو که احتمال داره بگیرن نیان پیشت

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
خدا ب شمام ی فرزند صالح بده تاپیکاتون عالی بود

زنده باشید، ممنون از دعای قشنگ تون، نگاه تون قشنگ 🙏🌷🙏

🙏آقا هستم🙏                                                    🌺تنها 191 روز به تولد همسرم باقی مانده است، عزیزم هر روزت مبارک 🌺