دخترم ۲/۵ سالشه چون پیش خانواده شوهرم زندگی میکنیم فقط با منو پدرش و خانواده همسرم خوب حرف میزنه ولی حتی میرم خونه مامانم اونجا غریبی میکنه و هرچی باهاش صحبت میکنن میخنده و نگاه میکنه اما جواب نمیده بقیه هم همینطور😞 دوست دارم مثل بعضی بچه ها که با همه روان صحبت میکنن باشه نمیدونم چیکار کنم کسی بلده لطفا بهم نشون بدین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کارتون بزار زياد ببينه برنامه کودک کتاب بخون در مورد کودک
زياد حرف بزن باهاش قبل بيرون رفتن بهش بگو مثلا رفتيم به خاله سلام کن اينا يکم هم بايد بزرگ ترا بايد به حرف بگيرنش
مهدبره درست ميشه
جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
کارتون بزار زياد ببينه برنامه کودک کتاب بخون در مورد کودک زياد حرف بزن باهاش قبل بيرون رفتن ب ...
مهد نمیره خونمون جاییه که مهد نداره نداره خودمم نمیتونم ببرمش همین بیشتر اذیتم میکنه میگم اگه مهد هم نره دیگه هیچی این کرونا هم اومده دیگه ماه تا ماه چشممون به کسی نمیفته
مهد نمیره خونمون جاییه که مهد نداره نداره خودمم نمیتونم ببرمش همین بیشتر اذیتم میکنه میگم اگه مهد هم ...
تو فاميلاتون بچه کوچيک دارين بزارين هم بازي بشن باهم عروسک بخر براش بگو با عروسکاش حرف بزنه هر از گاهي تو هم باهاش باش تو هم بازي کن
جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي