2777
2789
عنوان

کهیر

141 بازدید | 13 پست

بچه ها چن ماهیه نمیدونم ب چی حساس شدم ک کهیر میزنم اوایل ب بدنم میزد تازگیا ب صورتم میزنه علتشو پیدا نکرده ب چیزای مختلف میزنه یکی دوساعت پیش واس سردردم ی ژلوفن خوردم نیم ساعت بعدش صورتم کهیر زد چشام اندازه ی بادکنک شده خیلی باد کرده ی دونه سیتریزن خوردم ی بار کمپرس سرد پزاشتم رو چشام باز گزاشتم فریزر خنک بشه شما راه کاری دارین فردا باید برم مهمونی خیلی زشت شدم چه غلطی بکنم 😔لبامم باد کرده با پیشونیم ولی چشام خیلی ضایعس الانم بخابم پاشم بدتر میخواد باد کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز فهمیدم کهیر هم از علائم کروناست  دیشب پاهامو یه چیزی مثل پشه زده بود که خارش داشت ولی ...

اره من خوندم ولی من ۴ ماه میشه ب ی سری چیزای ک میخورم میزنه اصلا معولم نیس ی بار گوشت میخورم میزنه ی بار شیر ی بار سوپ مسخره اس رو مخمه 

برو متخصص آلرژی باید تست بدی تا مشخص بشه فعلا قرص سیتریزین بخور، با دوز 10 چون 25 خیلی خواب آوره و اذیت میشی من 5 سال گرفتارم هرجا یه دکتر بوده و گفتن خوبه رفتم ولی هنوز گرفتارم من عصبی واسترس که میگبرم کهیر میز نم

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
اره من خوندم ولی من ۴ ماه میشه ب ی سری چیزای ک میخورم میزنه اصلا معولم نیس ی بار گوشت میخورم میزنه ی ...

اگه مزمن باشه باید بری دکتر ممکنه از کبد تیروئید یا ...باشه باید آزمایش بدی 

شایدم گرمی زیاد خوردی

اگ آمپول بزنه پف چشام زود میخوابه 

والا من مامانم ب ی سری قرصها حساسیت داره یا ی سری خوراکی ها اونم این مدلی میشه میره دکتر پف چشماش کمتر میشن گلم حالا تو زودتر برو ب دکتر بگو برات اگه تجویز کرد بزن زودتر جواب بگیری تا فردا خوب میشی ان شالله

والا من مامانم ب ی سری قرصها حساسیت داره یا ی سری خوراکی ها اونم این مدلی میشه میره دکتر پف چشماش کم ...

مرسی عزیزم حیف الان نمیتونم برم همسرم پاشد ببینم میتونم برم کهیر صورت ی جوریه انگار آدم ۳۰ سال پیر میکنه 

خیلی بده نفهمی ب چی حساسی ی موقع وسط مهمونی کهیر بزنی 

مرسی عزیزم حیف الان نمیتونم برم همسرم پاشد ببینم میتونم برم کهیر صورت ی جوریه انگار آدم ۳۰ سال پیر م ...

اشکال نداره عزیزم دست خودت نبوده پیش میاداگه هم نخوابید نگران نباش بی خیال 

درکل من شنیدم رب و گوجه و فلفل و پنی سیلین‌ و اینجور چیزا ی مقدار حساسیت زا هستن حالا باز برو با دکترت حرف بزن خوب میشی عزیزم