2777
2789
عنوان

شک من به شوهرم

250 بازدید | 30 پست

بچه ها شوهرم یه مشکل حقوقی داره چند بار زنگ زده به صاحب شرکت قبلیش که خانم هست ومیگه میخوام از وکیلش مشاوره بگیرم من تذکر دادم بیرون کلی وکیل هست چرا زنگ میزنی به این خانم هر دفعه میگه زنگ نمیزنم اما بازم زنگ میزه. این خانم شوهر داره ‌هر بار دعوامون میشه همش فک میکنم شوهرم از این خانم خوشش میاد این خانم هم بهش رو داده به نظرتون زنگ بزنم به شوهر این خانم گلایه کنم آخه ۱ساله که شوهرم از این شرکت اومده بیرون چه دلیلی داره باهم ارتباط تلفنی داشته باشن

مامان الهه کوچولو 

شما شوهر خودتو نمیتونی جمع کنی میخوای زنگ بزنی زندگی اونم بپاش نی بیخودی شوهرشو بی اعتماد کنی، شاید شوهر خودت گیر الکی داده 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه داستانی نباشه چه آبرویی ازت میره اسم توهمی و‌ شکاک میمونه روت برو سر موبایل شوهرت مسیج ها رو ...

راست میگه ایشون. اگر اشتباه کرده باشی تاآخر عمر شوهر و خانوادش میگن شکاکی. تا مطمئن نشدی کاری نکن. شاید اشتباه میکنی. نصف این بدبختیا از شوهر خودمونه، نمیتونیم شوهر خودمونو جمع کنیم میفتیم سرِ بقیه. منم گاهی از کارای همسرم خیلی حرص میخورم زورم بهش نمیرسه دلم میخواد برم یقه طرف رو بگیرم،اما اشتباهه . اگرم مشکلی باشه از همسرخودتونه، البته اگر سوتفاهم نباشه

.

امروز یه دعوای حساب باشوهرم کردم یه سیلی هم بهش زدم اومد دست گذاشت رو قرآن که منظوری ندارم اما نمیدنم چطور دوباره بهش اعتماد کنم شما بودین باور میکردین

مامان الهه کوچولو 
خوب اگه مرض نداره چرا جواب میده همدردی میکنه بگه کاری از دستم برنمیاد

واقعا که 

یعنی به شوهرت بگه مرتیکه مزاحم نشو؟؟؟

یعنی دو نقر نمس تونن در و دل کنن 

البته با روابط ازاد زن و رد مخالف م اما شاید رابطه شون انسانیه 

خودت اطلاعاتت و بالا ببر خودت بشو مشاور شوهرت