2777
2789
عنوان

شک من به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 30 پست
خوب اگه مرض نداره چرا جواب میده همدردی میکنه بگه کاری از دستم برنمیاد

عزیزم با هم همکار بودند .. این همکاری همدلی ایجاد می‌کنه.. شک رو از دهنتون دور کنید ..با حساسیت بیجا همسرتون ازتون فاصله میگیره..میتونید خودتون شماره ی وکیلی رو بهشون بدید و بگید که از آشنایان یکی از دوستانت هستند😉

مطمعن باش اگر همسرتون بخوان شیطنتی داشته باشند می‌توانند به راحتی از شما مخفیش کنند. همسرتون رو حساس و به سوی پنهان کاری رهنمود نکنید

من قبلا با شوهرم حرف زدم قول داد دیگه به این خانم زنگ نزن لزومی هم نداشت این هم وکیل بیرون هست چرا باید زنگ بزنه به این خانم  نمیدونم چرا دوباره به این خانم زنگ زد اعصاب م رو ریخت بهم من همیشه همراه وهم دردش بودم آخه چرا این کار رو میکنه 

مامان الهه کوچولو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی کاربری گریه بودم نمیدونم چرا تعلیق شد یهو .اومدم بگم نگی بی وفا بود یهو رف

نگرانت شدم....گفتم شایدشوهرت گوشیتوازت گرفته😕😁

ازوقتی اومدم اینجاقوه تخیلم خوب کارمیکنه

من قبلا با شوهرم حرف زدم قول داد دیگه به این خانم زنگ نزن لزومی هم نداشت این هم وکیل بیرون هست چرا ب ...

خب مگه چجوری باهاش حرف میزنه چرا این همه حساس شدی من شوهرم ب همکاراش زنگ میزنه یا یکیشونم خیلی بیشتر اما حساس نشدم چون اگه بخواد اصن میتونه ب من نگه زنگ میزنه وحرف میزنه . شاید واقعا قصدی ندارع خودتونو ناراحت نکنین .

بیشتر فکر کن راه حل بهتری پیدا کن، احتیاط کن خودت خراب نشی،اگه اون خانم هم به فکر زندگیشه نباید تلفن شوهر یکی دیگرو جواب بده،اول سعی کن بیشتر بفهمی صحبتشون چیه و همسرت واسه چی زنگ میزنه، اینکه جلو شما زنگ میزنه یا خبرداری که در تماس هستن دلیل نمیشه منظوری نداشته باشن،گاهی بعضی چیزا باید با سیاست و مدیریت بیشتری حل بشه تصمیم عجولانه نگیر اما خوشخیالم نباش که چیزی نیست.

نگرانت شدم....گفتم شایدشوهرت گوشیتوازت گرفته😕😁 ازوقتی اومدم اینجاقوه تخیلم خوب کارمیکنه

😂😂😂😂😂😂نه بابا چرا بگیره ..نمیدونم چرا تو افق گم شدم هرچی میخواستم بیام نمیشد فک میکردم سایت خرابه تا الان بایه اکانت دیگه اومدم

خب مگه چجوری باهاش حرف میزنه چرا این همه حساس شدی من شوهرم ب همکاراش زنگ میزنه یا یکیشونم خیلی بیشتر ...

یک ساله از اون شرکت اومده بیرون بعدشم وقتی من با جون دل کنارشم چرا بازن دیگه ی مشورت کنه این خانم هم که خودش وکیل نیست من میگم مشاوره حقوقی میخوای این همه وکیل بیرون هست 

مامان الهه کوچولو 

من یکیو میشناختم شوهرش خیلی اهلش بود و یه زنه که همکارش بود متاهلم بود بدشم نمیومد، اما خانومه تو یه فرصت مناسب خانومو یه جا که دیده بود نه مستقیم اما غیر مستقیم یه چند تا بارش کرده بود تا حساب کار دستش بیاد، بیشتر گوش شوهر خودشو پیچوند و به اون خانمم فهموند خودتی... من حواسم به زندگیم هست....

یک ساله از اون شرکت اومده بیرون بعدشم وقتی من با جون دل کنارشم چرا بازن دیگه ی مشورت کنه این خانم هم ...

خب وقتی ب شوهرت میگی چ جوابی میده . خب اگه واقعا منطقی نیس رفتارش برو به خانمه بگو ک چرا جواب میدین و ی جوری بهش بفهمون خوشت نمیاد دیدی بازم میزنگه برو ب شوهرش بگو اینجوری دیگه واقعا حق داری