2777
2789
عنوان

پاچه خوارا چرا گزارش میزنین بعضی از تاپیک هارو😭😑

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 33 پست
بله  جدا از اینکه این بحث فوق العاده زشته باید در نظر گرفت تو این سایت بچه ۱۲-۱۳ساله میاد

بچه ۱۲ ۱۳ ساله این دوره و زمونه خودش همه فن حریف که اگر نبود توی نی نی سایت عضو نمی شد😁

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و همه داشتن از تجارب گرانبهاشون !میگفتن

والا شماها مگه گذاشتین کسی حرفی بزنه

سریع نی نی یار شب😑😑😑

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
بله  جدا از اینکه این بحث فوق العاده زشته باید در نظر گرفت تو این سایت بچه ۱۲-۱۳ساله میاد

بچه که اینجا میتونه بیاد هر سایت دیگه ای هم میتونه بره

همم رویاهای ما می تواند محقق شود. اگر شجاعت دنبال کردنشان را داشته باشیم. 
بعله یه سوال پرسیده ب‌ود به شوخی 🙃

اولش ب شوخیه بعد ب جاهای باریک کشیده میشه واقعا چ هدفی از تاپیک بنظرم یه جور اختلال روانیه دیدن روابط دیگران حتی اتفاقی هم باشه میشه سریع اون صحنه رو ترک کرد خود صاحب تاپیک میگه بچه بودم روابط زن و مردی دیدم این نرماله بنظرت ؟

بعله یه سوال پرسیده ب‌ود به شوخی 🙃

بعضی از تاپیکای فان از مسیر سرگرمی و خنده داری با پست های یه عده خارج میشن،اون دفعه تاپیک سوتی های دوران عقد رو زدن،خب این تاپیک خودش مشکلی نداره اما... من چندصفحه خوندم و کلی خندیدم تا یهو یکی وارد شده دم به دقیقه یه پست بعنوان سوتی میزاشت از رابطه جنسیش که باجزییات تموم تعریف میکرد،نه خنده دار بود نه سوتی!!! دیگه صدای کاربرا درومد وتاپیک قفل شد،واقعا رابطه جنسی تو به چه درد ما میخوره که تک تک رابطه های دوران عقدت رو میخواهی تعریف کنی!

بعضی از تاپیکای فان از مسیر سرگرمی و خنده داری با پست های یه عده خارج میشن،اون دفعه تاپیک سوتی های د ...

🤣🤣🤣🤣

بعضی از تاپیکای فان از مسیر سرگرمی و خنده داری با پست های یه عده خارج میشن،اون دفعه تاپیک سوتی های د ...

بنظرم اینا واقعی نیستن فیکن یا یه مشکلی دارن یه خانم نرمال هیچ وقت روابطش حتی برای دوست صمیمیش هم تعریف نمیکنه 

هرتاپیکی هدفی داره! یه تاپیک برا سوال پرسیدن و جوابه سوالته،یکی برا دردودل و مشورت،یکی برا خنده و سرگرمی،بعضی تاپیکا بی محتوان،خب من یه زن ومرد شرعی رو درحال رابطه دیدم که چی!!!! حالا خنده دار بود!؟ من که تو اون تاپیک نبودم ولی یه بار تو یه تاپیک سوتی های عقد بودم دیگه از یه کاربر حالم بهم خورد اینقدر از تک تک رابطه های عقدش گفت واقعا شوهرندیده بود