2777
2789

خونع پدرشوهرم بودیم عموش و زن عموی شوهرم اومدن . سریه موضوعی(حالا توضیح نمیدم گیج کنندس)با زن عموی شوهر بحث میکردیم.من متوجه منظورش نمیشدم اونم با داد زدن حرف میزد بامن.یهو برگشت خیلی جدی وعصبی (بخدا همنجور الکی ویهو)بهم گف تو حرف حالیت نمیشه باید پیک نیک بیارم و یه سیخ اهنگی.سیخ رو داغ کنم بااون حرف بکنم تو کله ات توفهم وشعور نداری

وای بچه ها من اون لحظه لال شده بودم هیچی نتونستم ب زبون بیارم.منی ک حاظرجوابم یهو لال شدم فقط پاشدم بدون خدافظی اومدم خونه فقط گریه کردم فحشش دادم

ای حرص میخورم ازاینکه جوابشو ندادم

کلا خانواده شوعرم خیلی روحجاب وعروس تعصب دارن.این زن عمو هم خیلی عروسای دیگرو سرحجاب و سبک بودنشون مسخره کردع.الان ی عروسی گیرش اومده ب شدت بی حجاب جلوی مهمونا قلیون کشیدن و خیلی کارای دیگه(چنبارم پیش یکی از فامیلا عروسش باپسرش توبغل هم خابیدن)

الان زن عمو ازخجالتش با هرکی ی بهانه پیدا میکنه قطع رابطه میکنع ک کسی نیاد عروسشو ببینه وبرع مسخره کنه

الان باماهم قطع رابطه کرده بعد زدن اون حرف

خدااینجوری جواب ادمارو میده.اونقد دیگرانو مسخره کرده ک الان خودش بدتر ازاون سرش اومدع

سیخ آهنگی یا آهنی🤔🤔😅

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤

مگه چیه عروسش داره زندگی میکنه خدایاااااا خسته شدم از این همه ظلم زنه اگه قلسون بکشه خرابه و بی حجاب مردم که تکلیفش معلومه

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت سیخ آهنیه؟😑

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

آهنی 

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..

خواهر شوهرت برات تاپیک زده انگار 😕😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

خدایی اینو قبول دارم 

کسایی که این و اون رو مسخره میکنن 

یکی گیرشون میاد از همه بدتر

عموی منم موهات بیرون باشه بهت میپره

ولی یه عروس گرفته کاری با بی حجابیش ندارم

ولی خیلی سبک و کم عقله

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم