2777
2789
عنوان

بابام شبا جاشو خیس میکنه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 95 پست
نه بابا چه ربطی به خود ارضایی داره

گفتم عزیزم تو علم روانشناسی اینو میگه میتونی بزنی گوگل راجبش مطلب علمی هست رو هوا حرف نزدم 

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگی پروستات باعث انسداد و قطع ادرار میشه احتمالا مشکل ایشون مثانه نوروژنیک هست ببرید پیش نورولوژیس ...

نه عزیزم اوایل که پروستات میخواد بزرگ بشه شب ها آقایون نیاز به خالی کردن مثانه دارن 

حتی دکار که صحبت میکرد میگفت اگر دیدین همسرتون یا پدرتون شب ها بیشتر از دو دفعه میره دستشویی یعنی اینکه داره پروستات بزرگ میشه یکی از علایم هشت

😶😶😶😶

🕺🕺🕺

🏃🏃🏃

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
نه عزیزم اوایل که پروستات میخواد بزرگ بشه شب ها آقایون نیاز به خالی کردن مثانه دارن  حتی دکار ...

بله درسته نیاز به خالی کردن دارن چون انسداد مانع دفع کامل ادرار میشه و همیشه ادرار باقیمانده تو مثانه دارن برای همین همش احساس دفع دارن اما اصلا باعث بی اختیاری نمیشه

خواهرم پزشک هست ایشون این جواب و دادن من خودم اطلاعی ندارم