2777
2789
عنوان

اولین لحظه دیدن بچه..

522 بازدید | 22 پست

مامانای گل میخوام اولین لحظه که بچتون رو دیدین یا بغلش کردین رو بگید 

دلم میخواد حس اون وقت رو بفهمم..

احساس میکنم تجربه ی خیلی شیرینیه

من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

انشالله خدا بخواد برج ۱ تجربش میکنم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا بهترین و بالا تر از این حس و تجربه نکردم تمام دردام پر کشید رفت خدا الهی قسمت همه منتظرا بکنه و اونایی هم که تجربه کردن خدا براشون حفظ کنه😊

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

باورت میشه ترسیده بودم به پرستاره میگفتم تو رو خدا نیارش نزدیکم‌ بعد چند دیقه خوب شدم

انگار هنگ کرده بودم هی هم میگفتم وای چقدر زشته 😂😂😂😂

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

داشتم جیغ میزدم از درد یهو حس کردم همه دردا قطع شد و پسرم سر خوردو بیرون اومد خیلی سریع شروع کردم قربون صدقه رفتنش ی پارچه سبز پیچیدن دورش آوردنش جلوم صورتشو بوس کردم الهی فداش بشم داشت لبخند میزد 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

سزارین بودم با بی حسی همه اش منتظر بودم صدای گریه شو بشنوم تا شنیدم اشکام جاری شد پرستارا میخندیدن میگفتن چه مامان احساسی بعدم اوردن صورتشو به صورتم چسبوندن

فیلمشو دارم میبینم گریه ام میگیره باز

اینقدر درد کشیده بودم و اعصابم خورد بود که نزدیک بود پرتش کنم  

دیگه دکترو زود برداشتش بردن تمیزش کنن منم بردن رو تخت حالم بهتر که شد گفتم بچمو بیارین دادن بغلم اونجا بالاترین ارامش عمرم تجربه کردم   یک موجود گرم لطیف

باورت میشه ترسیده بودم به پرستاره میگفتم تو رو خدا نیارش نزدیکم‌ بعد چند دیقه خوب شدم انگار هنگ کرد ...

😂😂😂😂😂چرااا

من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

وای کل دردام یادم رفت لبامو چسبوندم به کله اش خونی هم بود😍😍😍😍😍😍😍😍😍بعد که بردنش هی میگفتم بچمو کو بچمو کجابردین بچم بچم انقد گفتم یه ماما خوش اخلاق اومد گفت عزیزم نترس بردنش دکترمعاینه اش کنه الان میاد دوتایی میرین تو بخش😍😍😍😍😍خدا قسمت همه بکنه ان شاالله😍😍😍😍😍الاهی آمین😍😍

باورت میشه ترسیده بودم به پرستاره میگفتم تو رو خدا نیارش نزدیکم‌ بعد چند دیقه خوب شدم انگار هنگ کرد ...

حست منو کشت😂😂😂

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اینقدر درد کشیده بودم و اعصابم خورد بود که نزدیک بود پرتش کنم     دیگه دکترو زود برداشتش ...

ای جانم