مامانای گل میخوام اولین لحظه که بچتون رو دیدین یا بغلش کردین رو بگید
دلم میخواد حس اون وقت رو بفهمم..
احساس میکنم تجربه ی خیلی شیرینیه
من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
سزارین بودم با بی حسی همه اش منتظر بودم صدای گریه شو بشنوم تا شنیدم اشکام جاری شد پرستارا میخندیدن میگفتن چه مامان احساسی بعدم اوردن صورتشو به صورتم چسبوندن
باورت میشه ترسیده بودم به پرستاره میگفتم تو رو خدا نیارش نزدیکم بعد چند دیقه خوب شدم انگار هنگ کرد ...
😂😂😂😂😂چرااا
من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
وای کل دردام یادم رفت لبامو چسبوندم به کله اش خونی هم بود😍😍😍😍😍😍😍😍😍بعد که بردنش هی میگفتم بچمو کو بچمو کجابردین بچم بچم انقد گفتم یه ماما خوش اخلاق اومد گفت عزیزم نترس بردنش دکترمعاینه اش کنه الان میاد دوتایی میرین تو بخش😍😍😍😍😍خدا قسمت همه بکنه ان شاالله😍😍😍😍😍الاهی آمین😍😍
اینقدر درد کشیده بودم و اعصابم خورد بود که نزدیک بود پرتش کنم دیگه دکترو زود برداشتش ...
ای جانم