2777
2789

بچه ها من و شوهرم سنتی ازدواج کردیم ن شوهرم قبل من دوست دختر داشته ن من دوست پسری  اولین چیزارو باهم تجربه کردیم   و کم کم عاشق هم شدیم خیلی باهم خوب بودیم‌من اصلا عصبی نمیشدم با اینکه اخلاف تو زندگیمون بود سر مادرش و ۵ تا خواهرش ولی هیچموقع دعواو.‌ بینمون نبود بعد از بدنیا اومدن دخترم وقتی زایمان کرده بوودم مادرشوهرم زیادی روی اعصابم راه رفت یبار جلو جم‌میگفت عرضه نداره بچه داری کنه یبار میگفت زشت زایده یبار میگفت ببینید چی زایده  خلاصه شوهرم ک هیچی بهش نمیگفت منم نمیدونم جرا جواب نمیدادم انگار لال شده بودم خلاصه از وقتی دخترم ب دنیا اومد یکمی بداخلاق شدم همه تو فامیل میگفتن خوشبحالت چ شوهر خوبی داری  اینم از دخترت دیگه چی میخایی و خلاصه.....

چی‌بگم والا😑

چن وقتی هست خیلی سر کوچکترین مسئله دعوا میگرم با شوهرم و کارای مادرش و میزنم تو سرش  اونم هیچی نمیگه هیچی ن جوابم میده نه از دلم در میاره ن محبت بلده  نمیدونم چمه انقد غرش نیزنم غرش میزنم ک‌ خدا میدونه کلی بهم ریختم‌معذرت میخام ازش میگم دیگه اینجوری نمیکنم ولی دوباره انگار  دست خودم‌نیست دیونه میشم   ب شوهرم میگم ننه چشممون زدن😂 نمیدونم از کینه زیاده ا ینی من چمه چرا دارم اینکارو میکنم

چی‌بگم والا😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت جنبه های مثبت زندگیت رو میدونی پس چرا با دعوا و غر ناشکری میکنی  مادر شوهری هم هست که این ...

آره 😐

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
شاید کسی دعایی چیزی کرده یه باطل سحر بگیر شایدم توو دوره پریودی از اثر هورموناست...

عزیزم باطل سحر چی هست از کجا باید گرفت ؟

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

عزیزم  رفتار مادرشوهرتون چه ربطی به همسرتون داره؟ 

با همسرتون حرف بزنید 

بگید من دارم اذیت میشم از حرفای مادرت.. 

جای اینکه بداخلاق شی با شوهرت.. خودتو بهش نزدیک تر کن 

محبتتو به دخترت بیشتر کن 

بگو شوهرت هواتو داشته باشه .. اجازه نده دیگران راجب عزیز ترین اشخاص زندگیش حرف بد بزنن 

تو بهشتی از جهنم بسآز ..
عزیزم  رفتار مادرشوهرتون چه ربطی به همسرتون داره؟  با همسرتون حرف بزنید  بگید من دا ...

چقد بعضی موقع نی نی سایت خوبه راست میگیا چرا باید اجازه بدم اینجوری بگن

چی‌بگم والا😑
همین دیگه اینکه یهو چرا وحشی میشم نمیدونم چمه

دمنوش گل گاوزبان و بابونه و سنبل طیب بخور. حالتو خوب میکنه خیلیییی

از کمبود آهن هم ممکنه باشه

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
اول اينكه ب خودت برس هم ظاهري هم با خوردن مولتي ويتامين دوما از اين ب بعد ياد بگير در صحنه جوا ...

مولتی اهن هرچی دم دسته میخورم . انگار لال میشم اون‌موقع فقط اشک‌میریزم

چی‌بگم والا😑