خودم اب واسه چایی تو کتری برقی گذاشتم یادم رفت دکمشو بزنم بعدش چایی هم دم کردم با اب یخ بعد ک فهمیدیم چی شده تو قابلمه چایی رو گرم کردیم ریختیم تو فلاکس خوردیم 😅😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کتلت درست کردم اخر کار ک سرخ کردم یادم اومد کلاااا نمک فلفل زرچوبه هیچی ادویه نزدم
😂نمی دونم کتلت چرا همیشه بی نمک میمونه بدبخت
نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
موقع مدرسه رفتن، ساعت دو پاشدم فکر کردم شیشه، کتری رو گزاشتم شعله زیاد، رفتم خوابیدم با بوی خیلی بدی که پیچید همه بلند شدن دتبال منشا میگشتن رسیدن به شاهکار من کتری یه جوری سوخته بود که رسته پلاستیکیش دراومد
چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
اوایل ازدواج نمیدونستم مرغ رو موقع سرخ کردن نباید دیگه رب زد بهش مرغو رب مالی میکردم سرخ میکردم😆😆
دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...
من یه بار خواستم قورمه سبزی بپزم بعد به جای سبزی قرمه سبزی دلمه ریخته بودم 😲 جالب اینجاست که میدیم قرمه سبزیه حال بهم زنه اما بازم شک نکردم اخرش ماه بعد وقتی فریزر رو تمیز کردم فهمیدم😐😁😂
بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن
داشتم با تلفن حرف میزدم همزمانم شام میزاشتم اومدم تو کتلت پاپریکا بریزم به جاش یه قاشق غذاخوری فلفل قرمز ریختم قشنگم وایستادم دوساعت همه رو سرخ کردم آوردم سر سفره یعنی به قدری تند شده بود نمیتونستی اندازه یه نخود بخوری ازش