2777
2789

سلام .مامانم دو روزه که کلن اشتها نداره .و همش استفراغ داره.و در طول دو روز دو بار دچار لرز شدیدی شده به مدت حدودن ده دیقه اینطوری شد .حالا اینا علایم کرونا هستن ؟ و اینکه چیکار کنم حالش زودخوب بشه . و گونه هاش هم خفیف کبود شدن اما تنگی نفس و درد قفسه سینه نداره  چیکار کنم حالش خوب شه چی بهش بدم بخوره تو رو خدا اگه راهی بلدین نشونم بدین .دارم عذاب میکشم . چیکار کنم حالش زود خوب بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و بچه  دو ماهم گرفتیم

منم علائم شما رو داشتم بعد ی هفته ریه هامم درگیر شد زود درمان کنین ب ریه نرسه

داروی امام کاظم عالیه چند ساعت یکبار

زنجبیل هم برای کرونا خوبه هم برای تهوع هم برای اسهال دم کن با عسل و لیمو بخوره چند ساعت یکبار

غذاهای سرد و یا خیلی چرب ب هیچ وجه نخوره یا اگه خورد با مصلحش بخوره.

من بعد ۱۰ روز با اولین غذای سرد و چرب کارم دوباره به کلینیک کشیده شد 

بعد دوهفته خوب میشه ولی ممکنه بعضی علائمش مثل حساسیت  ب سردیجات که باعث اسهال استفراغ و ریه درد مجدد میشه تا چند ماه باقی بمونه

اول از همه ببرینش دکتر یسری داردی تقویتی میده و اینا

بعد هم مایعات و ابمیوه خیلی زیاد بهش بدید اب انبه و اینا ،روزی یه بطری بزرگ حتما بخوره ،اب سیرابی خیلی خیلی خوبه عالیههههه،اگه اشتها نداره بهش فشار نیارید ک غذا بخوره بیشتر رو مایعات کلیک کنید ،اکسیژنش اگه پایین باشه حتما باید دستگاه اکسیژن بهش وصل بشه

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
دو بار رفته دکتر اما هیچکدوم نگفتن اکسیژن خونش باید اندازه گیری بشه .ینی همه مبتلایان باید اکسیژن خو ...

نه نیاز نیست من ۳ بار تو کرونام رفتم دکتر فقط ی بار گرفت اونم نیاز نبود

درمان گیاهی رو شروع کنی ادامه بدی زود خوب میشه

ی سیتی ریه ببریدش ...غذاهای گرم و تازه بهش بده...آب سیپ و آب هویج هر روز...ویتامین س....دمنوش های گرم ...چایی کمرنگ زود زود....بارهنگم تو آب جوش بزار لعاب بندازه بده بخوره

خدایا پناهم باش ک بهترین پناهی😍💚💙💜💛🧡❤

برنج و مرغ طبعش سرده

ماکارونی سرده

سالاد سرده

سوپ جو سرده

قارچ همینطور

سوپ گندم طبعش گرمه

کته ماش با گوشت گوسفندی طبعش گرمه

اگه میتونین ی وعده کباب گوسفندی بهش بدین خیلی تاثیر داره نیرو از دست رفته اش رو هم زود تر برمیگرده.