2777
2789
عنوان

حاملگی و زایمان در ۴۰ سالگی

42725 بازدید | 117 پست

سلام 

من الان ۴۰ سالمه و یکسالی هست ازدواج کردم 

همسرم هم ۴۴ سالشه

من خیلی دوست دارم بچه دار شم ولی همسرم میگه نه

بچه میخواییم چیکارآخر عمری 😂

دارم تلاش میکنم راضیش کنم

کسی هست تو ۴۰ به بالا حاملگی و زایمان داشته باشه ؟

سخت بوده ؟ بعدا پشیمون نشده از مادر شدن تو‌ سن بالا ؟؟

ما هردو ازدواج اولمون هست .

❤️❤️

ن مادر من ۴۲ سالگی داداشمو باردار شد انقدم دوسش داریم

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5405279/خیانت?postId=164516885

خواهرا این دوستمون تو بد موقعیتی هست لطفاً خواهرانه کمک کنید

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها

زندایی من که دوقلو هم شد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چقدر شرایطتت شبیه خاله ی منه،خاله م 43 سال داره و چند روز پیش اولین بچه شو زایمان کرد البت چون جفت سر راهی داشت مجبور شدن بچه رو یک ماه زودتر به دنیا بیارن ولی به جز اون مشکل دیگه ای نداشت

چرا دیر باشه فقط مراقب باش خیلی به حرف کسی هم توجه نکن عزیزجان آدم های این دنیا پشت خدا هم حرف میزنن ما ک بنده خدا هستیم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️