2777
2789
ن بابا اونقد مهم نیس ۸۰ درصد آدما ناخوناشون سفیده 

مادر بزرگم تو کوچیکی مامانم فوت شده نمیدونم چرا الان مبترسم میگم نکنت مادر بزرگم بیماری قلبی داشته الان مادرمم داره تازه نشون داده

قبلا دقد نمیکردم ولی الان نزدیک یه ساله دقت میکنم همین رنگیه راضیم نمیشه بریم دکتر

فک نکنم مشکلی باشه همیشه میگن رنگ زرد خطرناکه 

البته من شنیدم اونایی که مزاجشون سرده ناخوناشون سفید تره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرکیو میبینم ناخوناش اندازه مامانم سفید نیس همه صورتیه

به نظرم اصلا مهم نیس برا ی من چن وقت در میون میزنه برای دختر خالم از کوچیکیش تا حالا میزنه هیچ اتفاقی هم براش نیوفتاده 

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
ینی کلا ناخناش سفیده

مگه برای مادرت کلا سفیده ؟؟

برای دختر خاله ی من تیکه تیکهی ناخناش سفیده 

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
نه مادرم کل ناخناش همش سفیده

اها من اونجوری تا حالا ندیده بودم 

ایشالله چیزیش نباشه 

انشالله راستژ نمدونی بیماری قلبی ارثی ممکنت تا بزرگسالی علائم نداشته باشه

ن والا ایشالله 

که چیزی نیس