2821
2789
عنوان

نی نی یار

152 بازدید | 33 پست

@نی_نی_یار_2  

لطفا زودتر رسیدگی شه دیگه نه پیام های ارسالی و دریافتی نه دوستان نه نی نی سایت من نه اطلاعات کاربری هیچی و هیچی نمیاره 

فقط تو نی نی سایت میتونیم تاپیک بزنیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هنوز از ما خرابه یعنی چون درخواست کردی از تو درست شد 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
نه بابا منم منتظر بودم اما بعدش الان دیدم درس شده  همه چیش نی نی سایت من اطلاعات دوستان

میشه یعنی بخاطر تاپیکت بوده باشه

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
هنوز که سایت خرابه  با مرورگر اپرا اومدم تا درست بشه

با مرورگر اوپرا درسته همه چی میاد

نه  نی نی یارا و گروه فنی تمام تلاششونو میکنن تا تمام مشکلات رو حل کنن

هنوز که حل نشدع مشکل خوشا بحالت تو از بندگان برگزیده ای 🌺🌺✌😅

نی نی سایت من درست شد امروز...................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز