2777
2789

من ۳ سال و ۳ ماهه ک ازدواج کردم

لیسانسمو امسال میگیرمو میخام کنکور بدم

همسرم خیلی از همکاراشو اطرافیان شنیده ک چند سال اول جلوگیری داشتنو دیگه بچه دار نشدن

الا میگع من بچه میخام

خیلی هم جدیع

من راجب درسم مشکلی ندارم تو هر شرایطی باشه میخونم

اما ما با خانواده همسرم تو ی ساختمون هستیم

ی خونه ساختیم ک خیلی خوب و خوشگله و دقیقا همونیه ک میخام ولی بخاطر بدهی هامون مجبور شدیم ی سالی بدیم دست مستاجر معلومم نیس بتونیم تو این ی سال پول رهنو جور کنیم

چیکار کنم

همسرم هیچ جوره قانع نمیشه

من ۲۱ سالمه و همسرم ۲۹

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

فعلا دست نگهدار کرونا رو بهونه کن واقعا شرایط خوبی نیست

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

منم پنج سال جلوگیری داشتم،بااولین اقدام باردار شدم تو سن ۳۴ سالگی،مهم اینه که تو اون چندسال جلوگیری چقد چکاپ بشی و مشکلی نداشته باشی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من

رفتم دکتر، متوجه شدم که باید زودتر بچه بیارم! هرچی بگذرع برای شرایط من شاتس باروری پایینتر میاد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم پنج سال جلوگیری داشتم،بااولین اقدام باردار شدم تو سن ۳۴ سالگی،مهم اینه که تو اون چندسال جلوگیری ...

اخه من پلی کیستیکم هستم اینو یادم رفت عنوان کنم

ممکنه بعد چند سال باردار نشم؟

بله من رفتم دکتر، متوجه شدم که باید زودتر بچه بیارم! هرچی بگذرع برای شرایط من شاتس باروری پایینتر م ...

چرا چ مشکلی داشتین؟

عزیزم شرایطت خیلی خوبه که

هم تو خونه ی مجانی نشستی هم خونه ی دلخواهتو ساختی😉😉😉

بخوای بچه دار شی قبلش باید بری چکاب و اگه همه چی خوب باشه باید 3 ماه اسید فولیک مصرف کنی و تغذیه خودت و همسرت رو اصلاح کنی بعدشم که اقدام کنی بازم حداقل چندماهی طول میکشه

خلاصه به نظرم به خاطر دل همسرت قدم های اولو بردار تا سه ماه دیگه خدا بزرگه معلوم نیست چی پیش بیاد

شاید همسرت پشیمون شد و خودت مشتاق بچه شدی😂

دیدم که میگم😉

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

من باردارشدم فروردین

همش استرسه بخاطر کرونا

هر روزم با افسردگی و نگرانی گذشت

ب نظر من ک اقدام نکن الان

بزار توی ی شرایط خوب باردار بشو ک حداقل فقط مشکلات خاص بارداری رو داشته باشی ن اینکه قرنطینه باشی و همش بخاطر بچه تو شکمت بترسی

چرا چ مشکلی داشتین؟

تنبلی تخمدان دارم که خیلی شدید نیست ولی چون کیستهای بزرگ تولید میکنه هم به تنبلی دامن زده هم مانع ازاد کردن تخمکا میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

کرونا رو‌بهونه کن خیلی سنت کم ه آخه

سنمو درنظر نمیگیرم چون مقصر خودم بودم ک زود ازدواج کردم

فقط الان مشکلم مالیه

نداشتن خونه مستقل و ...

اخه من پلی کیستیکم هستم اینو یادم رفت عنوان کنم ممکنه بعد چند سال باردار نشم؟

پس نگران همین مسئله ای که واسه بچه دودل شدی،حتما با پزشک مشورت کن،کاش بتونی قانعش کنی اوضاع کرونا یه کم بهتر شه بعد اقدام کنی،اخه سنت هم کمه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
عزیزم شرایطت خیلی خوبه که هم تو خونه ی مجانی نشستی هم خونه ی دلخواهتو ساختی😉😉😉 بخوای بچه دار شی ...

عزیزم ممنون ک امید دادی

انشالله خدا ب جفتمون نی نی سالم بده

من دلم میخواد ۲ سال دیگه حداقل برم دنبال رژیم قبل بارداری و اینا

الان هر چقدرم بخوام درگیر این کارا شم نهایتا بشه ۶ ماه بازم دردیو از من دوا نمیکنه

پس نگران همین مسئله ای که واسه بچه دودل شدی،حتما با پزشک مشورت کن،کاش بتونی قانعش کنی اوضاع کرونا یه ...

بله دقیقا،نگران اینم الان مخالفت کنم و بعدا واقعا باردار نشم اینطوری مدیون همسرمم شدم