2777
2789

مادربزرگش هفته ی پیش مرد یه روز مرخصی گرفت ،فردا قراره برا احسانش یه گاو ببرن که دوباره فردا رو هم مرخصی گرفته میگم اولا تو این کرونا آنقد نرو تو جمعشون دوما هم چرا فقط ازتو انتظار دارن داداشات برن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاخره مادربزرگش هست

ماددبزرگ خودت بود نمیرفتی؟

بعدم با مهربونی بهش میگفتی خیلی مواظب خودت باش بابت کرونا و ۲ لایه ماسک بزن، خیلی نگرانتم

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

[QUOTE=164505104]خب؟[/QUOTE

هرچی از دهنش دراومد گفت,میگه تو حق نداری بگی برو یا نرو من جونمم واسه خانوادم میدم ناراحتی گمشو خونه ی بابات ،بابامم خیلی حساسه رو قهرکردن برداشت زنگزد به بابام بابامم ناراحت شد به شوهرم گفت حق باتوإ 

بلاخره مادربزرگش هست ماددبزرگ خودت بود نمیرفتی؟ بعدم با مهربونی بهش میگفتی خیلی مواظب خودت باش باب ...

آخه فقط از شوهر من انتظار دارن برا هرکاری این دوتا داداش دیگه هم داره ولی فقط به این میگن

[QUOTE=164505104]خب؟[/QUOTE هرچی از دهنش دراومد گفت,میگه تو حق نداری بگی برو یا نرو من جونمم واسه خ ...

وقتی شوهرتو میشناسی قلقش دستت باشه چجوری باهاش حرف بزنی،بعدشم وقتی یکی فوت میکنه طرف خودش ناراحته نباید پاپیچش بشی ولی کار اشتباهی کرده به بابات زنگ زده نباید قهر و بحث شما بیرون از خونه کشیده بشه

آخه فقط از شوهر من انتظار دارن برا هرکاری این دوتا داداش دیگه هم داره ولی فقط به این میگن

خب خودش میخواد که انجام بده اگه خودش نخواد میتونه بپیچونه

در هر صورت گفتن و گیر دادنت فقط باعث دعوا و سردی بین خودت و شوهرت میشه 

پس بی خخیال باش همین

منو چوقولی کرد چون می‌دونه بابام واسه اینکه دعوا بالا نگیره همیشه حقوق به دوماد میده حتی به ناحق

عزیزم شوهر منم همینطوریه

منم حساس بودم الان میگم بره بدرک جونش در بیاد

ولش حرص نخور

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

خب خود شوهرت باید به این درک برسه

تا وقتی نرسیده، حرفهای این شکلی تو، تف بالاسر هست

میتونستی غیرمستقیم بپرسی برادرات هم میان کمکت؟

بعد اون میگفت نه

بعد تو میگفتی ایتجوری که خیلی سختت میشه، ایکاش میاومدن بهت کمک می کردن

غیرمستقیم متوجهش می کردی که دارن ازش کار میکشن

اینجوری هم گارد نمی گرفت

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
خب خودش میخواد که انجام بده اگه خودش نخواد میتونه بپیچونه در هر صورت گفتن و گیر دادنت فقط باعث دعوا ...

میمیره برا خانوادش،از پدر مادر بگیر تا عموعمه خاله دایی وغیره 

خب خود شوهرت باید به این درک برسه تا وقتی نرسیده، حرفهای این شکلی تو، تف بالاسر هست میتونستی غی ...

اتفاقا از همین در وارد شدم گفت که نمیان بعدش گفت تو نمیخاد کاسه ی داغ‌تر از آش بشی عموهام هستن

خب خود شوهرت باید به این درک برسه تا وقتی نرسیده، حرفهای این شکلی تو، تف بالاسر هست میتونستی غی ...

سیاستت لایک داره پیامتو یه جا یا دداشت میکنم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙