وقتی تماس برقرار میشه چجوری تصویرمونو قطع کنیم ؟ من امروز این برنامع رو نصب کردم بلد نیستم کار کنم باهاش تو اینترنت هم سرچ کردم در این مورد که چجوری تصویرو قطع کنیم چیزی ننوشته بود تصویرمونو کل کلاس میبینن یا فقط معلم میبینه ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی تماس برقرار میشه چهار تا آیکون اون پایین هست یکیش رو یکی از کاربرای سایت گفت برای قطع تصویره یکیش برای قطع صدا که میکروفونه اوت یکی که شبیه هدفونه کاربردش چیه ؟ وقتی رفتم تو کلاس تصویر معلمه یه قسمت از چهار قسمت صفحه بود و سه قسمت دیگه اسم بقیه دانش آموزای کلاس بود چه کار کنم که تصویر معلم تمام صفحع باشه ؟
وقتی تماس برقرار میشه چهار تا آیکون اون پایین هست یکیش رو یکی از کاربرای سایت گفت برای قطع تصویره یکیش برای قطع صدا که میکروفونه اوت یکی که شبیه هدفونه کاربردش چیه ؟ وقتی رفتم تو کلاس تصویر معلمه یه قسمت از چهار قسمت صفحه بود و سه قسمت دیگه اسم بقیه دانش آموزای کلاس بود چه کار کنم که تصویر معلم تمام صفحع باشه ؟