2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دیگه

فقط بخاطر وحود نازنیت

پسر عموی شوهرم کلی فیلم ریخته بود تو‌کامپیوترمون که همشونم بدون سانسور بودن،،یه‌روزبا تاپ وشورت نشسته بودم  تو اتاق فیلم‌اسپارتاکوس میدیدم. پسرمو هم از اتاق بیرون کرده بودم چون صحنه +۱۸ و کشتدوکشتار داره،،بعدپسرعموی شوهرم اومد یه کاری داشت،من یه چادر انداختم سرم رفتم ببینم چیکار داره،،پسرمم اومد 

از پسرم‌پرسیددچه خبر ؟؟ پسرم‌گفت هیچی خوصلم سر رفته،،گفت چرا؟؟ خوب تو که کلی اسباب بازی داری برو بازی کن

پسرمم گفتدمامانم داره فیلم اسپارتاکوس میبینه منو تو اتاق را نمیده دستپاچه شدم اومدم جلودهن پسرمو بگیرم چادرم رفت زیر پام از سرم افتاد،لحظه خیلی بدی بود از خحالت مردم،،،دیدم چاره ای نیست دیگه وایسادم‌ گریه کردن تون ییچاره هم تند تند میگفت اشکال نداره من هیچی ندیدم😆😆😆😆😆

تا چن وقت میدیدمش یه لبخند محوی میزد😒😒😒

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
عزیزم هرچی میزنم رو درخواستت هیچی نمیاره 

عیبی نداره فقط میخواستم که گوشی رو بذارم کنار ولی میخواستم تاپیکات رو داشته باشم عیبی نداره تو تکاپیکم هست ایدیت دیگ

یبار خونه خالم بودیم خالم میخواست بر ه جایی یهو گوشیش زنگ خورد میخواست بگه بله الو گفت بلوووو ینی در ...

خیلی خوب بود😂😂😂😂😂😂

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱
فقط بخاطر وحود نازنیت پسر عموی شوهرم کلی فیلم ریخته بود تو‌کامپیوترمون که همشونم بدون سانسور بودن،، ...

عاااااااااااالیییییی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤❤❤

فقط بخاطر وحود نازنیت پسر عموی شوهرم کلی فیلم ریخته بود تو‌کامپیوترمون که همشونم بدون سانسور بودن،، ...

وای خدا عالی بود🤣🤣🤣🤣

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  
عاااااااااااالیییییی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤❤❤

کجاش عالی بود 

کل حیثیتم به باد رفت

اینقد پیشش سوتی دادم که دیگه خودمم بیخیال شدم😂😂😂

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
وای خدا عالی بود🤣🤣🤣🤣

یه بار رفتیم‌بیرون شوهرم وپسر عموش درت بلال درست کرده بودن 

شوهرم ذرت داد بهم میخواستم من از ذرتایی که تو بلال مزدی نمیخوام‌سفته معدم درد میکنه

بلند ورسا‌گفتم نه من مال تورونمیخورم بزرگ و سفته من مال محمدو‌میخوام نرم وکوچیکه😆😆

حمع از خنده ترکیدن منم از خحالت نزدیک بود تشنج کنم

محمد بیچاره هم که کلا به فنا رفت😂😂😂😂

😂😂❤❤هم گریه داشت هم خنده

ما ملا خونوادکی زیاد بیرون میریم

منم محاله تو این بیرون رفتنا سوتی ندما 

اونم از نوع +۱۸ ها😆😆😆😆

یه بار رفتیم بیرون ما زنا رو آنیش با بدبختی آش دوغ درست کردیم بعد از اینکه خوردیم من دستمو زدم کمرم یلند‌گفتم خانوما آقایون 

همه برگشتن نگاه کردن میخواستم بگم خوب خوردن دسته جمعی کار کردن هم دسته جمعی،یه لحظه مغز فلجم یاری نکرد بلند گفتم هوب خوردن‌دسته جمعی کردن هم دسته جمعی پاشید بیینم

دیدم همه سرخ شدن مردا هم یکی یکی دارن میرن گفتم چی شد

یکی از پسرا گفت هیچی دیگه داریم‌میریم‌که به نصایح شما عمل کنیم دیگه😆😆😆