2777
2789
عنوان

خانه سالمندان خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 27 پست
ما مادربزرگمو که پوشکیه گذاشتیم خانه سالمندان، ولی خوب تو نیاوران هستش و فوق لاکچریه، زنونه مردونه ق ...

به نظرم خوبه واسه ی روحیش خوبه 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی خوب بعصیهامجبورن لطفاقضاوت نکنین 

عزیزم کسی تا تو موقعیت شما نباشه درک نمیکنه.

فکر کردن پرستارا دلسوزن... من شنیدم یکی پرستار داشته، پرستاره شبانه روزی... چندسال... کتکش میزده و میبستتش به تخت و وای یه کارایی... یه روزم اومدن خونه دیدن همه چی رو جمع کرده و برده... هرروزم بچه هاش بهش سر میزدن...

از این قشر پرستار سالمند عوصی تر ندیدم

ما که برای پدربزرگم دائم پرستار عوص میکردیم و 10 تا بچه داشتن خیلی سخت بود... ولی به اونی که یکی دوتا بچه داره و زمینگیره...

سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان جویای کار :

دوستان شرکت مرکز پرستاری تدبیر کارش اعزام پرستار سالمند-کودک-بیمار-نوزاد در منزل و همراه بیمار در بیمارستان هستش دوستانی که علاقمند به کار پرستاری هستند میتوانند به شماره زیر تماس بگیرند و بعد از گزینش وارد این کار بشند.

این کار نیاز به مدرک تحصیلی خاص ،شرایط سنی ،جنسیت نداره و بدون سرمایه اولیه هست حقوق این کار از 5 میلیون تا 15 میلیون هست که بستگی به کار شما داره

09198252068-88344377-88864506

جهت دریافت آدرس به صورت اتوماتیک عدد 1 به سامانه های  پیام کوتاه  5000292920  –   02188344377 ارسال نمایید

سایت :      www.ttadbir.com@gmail.com           

واتس اپ :             09128889359      

ایمیل :             info@ttadbir.com

تلگرام:            t.me/biz_hamipars

فیس بوک : https://www.ninisite.com/discussion/topic/1385244/facebook.com/ttadbirfacebook.com/ttadbir

عزیزم نزارید سالمندان گناه داره پرستار بگیر بهتره که

من برای مادرم از مرکز پرستاری تدبیر پرستار گرفتم خدایی کارشون در اعزام پرستار عالیه شمارش و میزارم تا عزیزانی که مشغله کاری دارند مثل من با خیالت راحت از جانب عزیزشون به کارشون هم برسن 

88864523-88864526

09102169484-09102169454

من ترجیح میدم وقتی پیر شدم برم خونه سالمندان تا اسباب زحمت دیگران نشم. تازه اونجا کلی هم صحبت هست نه اینکه تو خونه تنها باشم و عذاب وجدان بگیرم که به دیگران زحمت میدم و منت عروس و داماد رو بکشم

عزیزم به اینایی که اه و پیف میکنن توجه نکن اینا اصلا نمیدونن شرایط دیگران به چه شکله، و هیچ شناختی نسبت به خانه سالمندان ندارن، فکر میکنن خانه سالمندان زباله دونیه که بچه ها از سر خوشی میرن پدر یا مادر شونو میزارن اونجا، تحقیق کن یجای خوب پیدا کن ببین چقدر اون سالمند خوشحال میشه