دخترم کولیک نداشت یه رفلاکس خفیف داشت.با حساسیت به لاکتوز.از ۵ماهگی غذاشو شروع کردم .ولی اصلا لب نمیزنه به هیچی .فقط درست میکنم میریزم میره.از اول هر روز با دل درد وفشارهای زیاد بیدار میشد .ولی شبا خوب میخوابه .از ۱۰تا۶.۷الان یکی دو ماهه همش داره نق میزنه.اصلا زمین نمیشینه یه زره تمرین چهار دست وپا کنه تمرین نشیتن کنه بازی کنه.بخنده .واقعا بریدم.دکتر مقدادی هم بردم بهش ایزی کول داد .اونو میخورد یکم بهتر بود که دیگه پیدا نمیشه.الان بتظرتون دندون یا دل یا چی
دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
دوباره ببرش دکتر داروی جایگزین بده ایییین همه قطره هست..
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
گلم حتما حتما یه نوار گوش و یه سونو شکمی براش انجام بده.ممکن خدای ناکرده عفونت گوش داشته باش یا سنگ کلیه یا برگشت ادار.من دختر کوچیکم تا سه ماهگی عفونت گوش داش و همش نق میزد مخصوصا وقتی کمی سر و صدا بود.مامانم هر چی گف گوش نکردم و نبردم پیش دکترش.چون دکترش گفته بود طبیعی نق زدن.من هر روز داشتم افسرده تر میشدم چون نمیتونستم برم وو جمع،فقد شبا خوب میخوابید.تو سه ماهگی یه روز دیگه شیرم نمیخورد و همش گریه میکرد.شوهرم میگف بچس چیزیش نیس.منم خیلی جدی دعواش کردم گفتم نمیبرم پیش دکتر احمقش باید یه ببرم پیش دکتر دیگه.خدا خواس من نفس راحت بکشم.رفتیم یه دکتر دیگه، گف تا حالا کجا بودین نوار گوش و سونو نوش ،خدا رو شکر سونو خوب بود.ولی عفونت داش دخترمو کر میکرد.با یه دوره دارو دختر گلم خیلی خیلی اروم شد.ان شالله نوزاد شمام مشکل خاصی نداشته باش و اروم اروم بشه♥️🌹
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
بله عزیزم طبیعیه.دختر من ۲ونیم سالشه هنوزم نق میزنه یکسره تو خونه ...یعنی نیم ساعت هم تو دنیای خودش نمیره یکسره پشت سر من راه میره و نق میزنه و گریه میکنه...
بچه ها پستمو خوندین یه صلواتی بفرستید برای ارامش روحی و روانی دخترم بلکه یذره ارامش پیدا کنه😍😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
گلم حتما حتما یه نوار گوش و یه سونو شکمی براش انجام بده.ممکن خدای ناکرده عفونت گوش داشته باش یا سنگ ...
اخه اصلا دستش سمت گوشش نمیره.دکتر مقدادی هم کامل معاینه اش کرد.سونوش کرد.فقط یه کم رفلاکس خفیف داشت .این میگه فقط منو راه ببرید .بخدا کانال تاندول دستم مسدود شده .عمل میخواد .درد داره میکشتم .۶ماهه خونه نرفتم همش خونه ی مامانومادر شوهرمم
دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا