2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من عصبانی نیست از رای دادگاه عصبانیه😛

😂😂😂😂😂از دست تو

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
من هورمونام گاهی میزنه بالا عجیب احساس نیاز ب جنس مخالف دارم جنسی نه ها یکی فقط باشه

😂😂😂😂وای دقیقا خودم ولی من اثر فیلما‌کره ایی وگرنه باکی نیس

و کاش بگذرد این روز های طولانی
نکه عالیه ولی خو کشورمون انگار زندانه هیچی نیس سرگرمم شیم

دقیقا 

باز قبلا دانشگاه بود سرگرم بودیم الان از صبح تا شب تو خونه... روزای تکراری کلا ادم دیوونه میشه 😢دلم تغییر میخواد

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
دقیقا  باز قبلا دانشگاه بود سرگرم بودیم الان از صبح تا شب تو خونه... روزای تکراری کلا ادم دیوو ...

دقیقا من امسال فارغ تحصیلم شدم تازه😭😭طوری شده ک زودتر مرگم برسه بهتر حوصله دیگه ندارم 

و کاش بگذرد این روز های طولانی
شت.... ما میگیم ازدواج کنیم ک دیگه اینجا ها نباشیم و سر مون گرم شه😂😂😂

نه والا سرگرمی نداره همش مسیولیت ومحدودیته،الانم دارم دخترمو میخابونم وداره یه بند حرف میزنه پناه آوردم اینجا تا از عصبانیت جلوگیری کنم ودعواش نکنم