2777
2789

من اون ماه هم دقیقا ۴ روز به پری لک قهوه ای دیدم باید یکم پری میشدم که شب قبلش شدم 

این ماه هم باید ۲۹ پری بیاد 

از دو ساعت پیش اول ترشح زرد داشتم .. بعد شد لکه 

میترسم باز پری بیاد ..

نهایت قبلا یه روز لکه بینی داشتم بعد پری میشد 

این دوماه چرا چند روز زودتر. کسی مثل من یوده؟ 

یکم فقط زیر دلم درد می‌کنه و سر درد دارم..

اره من...طبیعی بدن داره اماده میشه.

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه لانه گزینی باشه؟  شما باردار شدین؟ چند وقت طول کشید اگه بارداری

هفته دیگه معلوم میشه عزیزم این ماه فقط طرف راستم تیرمیکشه...معلوم نیس بایدصبرکنی

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت