2777
2789
عنوان

کیابخاطرکروناکاسبی و زندگیشون مختل شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
دقیقاااا

الان خاله من کارمنده اصلا سرکار نمیره خیالش راحته حقوقش اماده ست تازه با پارتی کارمند شد

بعد چون سر کار نمیره هرروز توی مسافرت و تفریحه الانم کرونا گرفتن اورد کرونا رو انتقال داد به فامیل 

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

باز کارمندا خوبه تعطیلی ها بنفع کارکنان دولته چون دولت حقوقشون رو میده ولی مشاغل ازاد طفلک ها بیچاره میشن خصوصا تو شهرهای بزرگ با اون اجاره و کسادی بازار این کرونا هم بدتر ریخت اوضاعشون رو بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نباید برن  الان هر کی عروسی میگیره و عروسی میره هم در حق خودش ظلم میکنه هم در حق بقیه  ...

من نمیدونم شماکجامیری ولی ماسک وشیلد ودستکش میپوشم ...والا از خط واحد هاو متروها خیلی خطرش کمترع 

حداقل بگن هیچکس اجاره نگیره  هیچکس

من اجاره مغازم بهم زیاد فشار نمیاره اما قسط بانک دارم خیلی زیاد و سنگینن اگر یک روز دیر پرداخت کنم بانک ابرومو میبره

بانک که کرونا و شغل ازاد حالیش نیست

الان خاله من کارمنده اصلا سرکار نمیره خیالش راحته حقوقش اماده ست تازه با پارتی کارمند شد بعد چون سر ...

دقیقا دوست منم از وقتی کرونا اومده قشنگ هر دو سه هفته میگن تعدادی نیاین یعنی در هفته 3 روز میره سر کار...الان هفته قبل یکم سرمای معمولی خورده بود گفتن نیا  5 روز

دقیقا دوست منم از وقتی کرونا اومده قشنگ هر دو سه هفته میگن تعدادی نیاین یعنی در هفته 3 روز میره سر ک ...

خاله من کلا نرفت فقط بکوب توی مسافرت و تفریح بود اما باورت میشه من از روز پنجم عید باید میرفتم سرکار حتی جمعه ها باید برم روزی با ۵۰نفر سرکار دارم همشونم یا کرونا دارن یا بیمار کرونایی تو خونشون دارن اما بخاطر قسطا مجبورم برم. از طرفیم شوهر عمم ضامن من شده دیر قسط بدم ابروم پیشش میره

خب شما قسط داری دلیل نمیشه مردم جونشونو بزارن کف دستشون من خودم میخواختم لبمو تاتو کنم تا کرونا تمو ...

میخ ای رژ بزنی؟ منم میخوام بزنم ولی میگن خیلی درد داره درسته؟ 

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش)