تاتقی به توقی میخوره ارایشگاه هارومیبندن من تاتو کارم برجی ۱تومن اجاره بایدبدم این برجی قسط هم دارم ۲تومن اعصابم خیلی بهم ریختس کی تموم میشه این لعنتی کرونا
باز کارمندا خوبه تعطیلی ها بنفع کارکنان دولته چون دولت حقوقشون رو میده ولی مشاغل ازاد طفلک ها بیچاره میشن خصوصا تو شهرهای بزرگ با اون اجاره و کسادی بازار این کرونا هم بدتر ریخت اوضاعشون رو بهم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان خاله من کارمنده اصلا سرکار نمیره خیالش راحته حقوقش اماده ست تازه با پارتی کارمند شد بعد چون سر ...
دقیقا دوست منم از وقتی کرونا اومده قشنگ هر دو سه هفته میگن تعدادی نیاین یعنی در هفته 3 روز میره سر کار...الان هفته قبل یکم سرمای معمولی خورده بود گفتن نیا 5 روز
دقیقا دوست منم از وقتی کرونا اومده قشنگ هر دو سه هفته میگن تعدادی نیاین یعنی در هفته 3 روز میره سر ک ...
خاله من کلا نرفت فقط بکوب توی مسافرت و تفریح بود اما باورت میشه من از روز پنجم عید باید میرفتم سرکار حتی جمعه ها باید برم روزی با ۵۰نفر سرکار دارم همشونم یا کرونا دارن یا بیمار کرونایی تو خونشون دارن اما بخاطر قسطا مجبورم برم. از طرفیم شوهر عمم ضامن من شده دیر قسط بدم ابروم پیشش میره
يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش صبر داشته باش!