mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 عنوان دلم بچه میخواد چیکار کنم 193 بازدید | 24 پست شوهرم تیرماه عمل کرد هنوز باردار نشدم .دارم دیوونه میشم دیگه.پارسال تیرماه یه سقط ۶ هفته داشتم.افسردگی دارم از اونموقع خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت 1399/08/25 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروینمم عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 4387 احتمال سقط بچه تا چند ماه میتونه باشه؟؟ دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 احتمال سقط بچه تا چند ماه میتونه باشه؟؟ معمولا ۳ماه اول بارداری.بعدشم کمتر میشه خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 منم نی نی میخام😢😢از شانس ما کرونا هم اومد دکتر نمیشه رفت دیگه جون ندارم یسال و۳ماه زندگی برام عذاب شده خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
95heaven عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 2631 عزیزم انشا..که زودتر باردار بشی منم در انتظارم ولی نمیشه متاسفانه .دیگ از بی بی چک حالم بهم میخوره بس که هردفعه ناامید میشم
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 عزیزم انشا..که زودتر باردار بشی منم در انتظارم ولی نمیشه متاسفانه .دیگ از بی بی چک حالم بهم میخوره ب ... انشالله خدا کمکت کنه😘😘همش با خودم فکر میکنم که چ گناهی کردم که اینجوری تقاص دارم پس میدم خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
8877444 عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 11560 دیگه جون ندارم یسال و۳ماه زندگی برام عذاب شده عزیزم من 4ساله منتظرم انقدر مثل شما ناامید نیستم
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 عزیزم من 4ساله منتظرم انقدر مثل شما ناامید نیستم شما مشکلتون چیه گلم؟من بارداری قبلیم با یه اقدام همون ماه اول گرف ولی سقط شد کلا صبرم کمه خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
samin7272 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 2211 از بعد سقطت ناراحتی؟ دختر من بچمو شهریور پارسال تو ۳۸هفتگی از دست دادمدیوونه شدمهرچی میام خودمو آروم کنم یه شب خوابشو میبینم و دوباره میریزم به همامیدوارم خدا به زودی بچه سالم بهت هدیه بده عزیزم
8877444 عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 11560 شما مشکلتون چیه گلم؟من بارداری قبلیم با یه اقدام همون ماه اول گرف ولی سقط شد کلا صبرم کمه حالا خوبه شما باردار شدی من اصلا هیچی هیچ اثری ..نمیدونم حالا دکتر برام آزمایش روز سوم قاعدگی نوشته برام انجام بدم ببینم چی میگه
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 از بعد سقطت ناراحتی؟ دختر من بچمو شهریور پارسال تو ۳۸هفتگی از دست دادم دیوونه شدم هرچی میام ... وای بمیررررم😢😢😢😢من نه صدا قلبشو شنیدم نه چیزی ولی دست خودم نیس همش تو خاطرمه .چرا بچتون مرد؟ خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 حالا خوبه شما باردار شدی من اصلا هیچی هیچ اثری ..نمیدونم حالا دکتر برام آزمایش روز سوم قاعدگی نوشته ... شوهرتونم ازمایش داده؟انشالله که خیره خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
samin7272 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 2211 وای بمیررررم😢😢😢😢من نه صدا قلبشو شنیدم نه چیزی ولی دست خودم نیس همش تو خاطرمه .چرا بچتون مرد؟ اصلا هیچیش نبود بچمسالم سالم قلب کوچولوش عین ساعت میزدیهویی الکی ایست قلبی کردخودم فهمیدم همون روز تکون نمیخورهبعدم گفتند مرگ با علت ناشناخته
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 اصلا هیچیش نبود بچم سالم سالم قلب کوچولوش عین ساعت میزد یهویی الکی ایست قلبی کرد خودم فهمی ... بمیرررم.انشالله که باردار میشین ب این زودیا.جاش پر میشه واست.شما تو برنامه اوما نبودی؟ خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت