2777
2789
عنوان

امپول سینال اف

1705 بازدید | 14 پست

سلام امپول سینال داده بهم دکتر گفته از روز دوم پری بزنم ... برای ای وی اف 

من امروز لکه بینی داشتم ... بااحتساب روز لکه بینی فردا بزنم امپولو یا روز لکه بینی و نباید حساب کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم مشکل دارن  ازمایشای ذخیره و تیرویید و پرولاکتین  سونو واژینال  همینا...&n ...

سونو واژینال چقدر هزینش شد؟

گلم ببخشی میپرسم منم میخوام ای وی اف کنم 

همین یه جلسه رفتی این آمپولارو برات نوشت؟

عزیزم چندوقته میرز دکتر منم رفتم دکتر گفت ای وی اف ولی هیچی بهم نداد گفت برو هروقت پریود شدی بیا

خب حتما مشکلی نداشتید 

اطلاعی ندارم منم مشکلی نداشتم 

سونو واژینال چقدر هزینش شد؟ گلم ببخشی میپرسم منم میخوام ای وی اف کنم  همین یه جلسه رفتی این آ ...

نه عزیزم من خیلی وقت بود میرفتم دکتر چندین سال دیگه  دیدن دارو جواب نمیده معرفی کردن به مرکز ناباروری ...  رفتم مرکز ناباروری اونجا از شوهرم نمونه گرفتن ،،، خودمم فرستادن ازمایش 

دکتر هم سونو انجام داد بهم گفت برو عکس رنگی گفتم نه دارو اینا نمیخام یک راست بفرستین ای وی اف خیللللییی دارو مصرف کردیم و اینا 

دیگه گفت پس اگه میخای ای وی اف کنی پس عکس رنگی نمیخاد و بهم داکسی سایکلین داد که از  روز پری روزی دوتا بخورم و امپول سینال از روز دوم پری روزی سی درجه و روز هفتم پری هم گفت بیا 

سونو واژینال چقدر هزینش شد؟ گلم ببخشی میپرسم منم میخوام ای وی اف کنم  همین یه جلسه رفتی این آ ...

هزینه ی سونو رو هم یادم  رفته چهل به بالا بود من بیمارستان مادر رفتم یزد

مراکز دولتی هزینها کمتره