2777
2789
عنوان

وای وای بچها ماکارانی پختم تو غذای شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لامصب  سوزش معدمو حس کردم.  یه جوری شدم کامنتتو خوندم😐😂

خخخخ

از کرونا بدتر نیست که

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

حالا شده دیگه. مو رو دربیارین بخورید.

منم اوایل یبار مو بود تو غذای شوهرم. گفت ۳۰ سال خونه مامانم غذا خوردم یکبار تو غذا مو نبود. اون موقع ناراحت شدم ولی بعدا بهش گفتم ولی تو غذای بابات حتما بوده😂

وا خاکی باشین مو هست پشم گوسفند ک نیست

خدایی میگم پشم گوسفند برا من بهتره تا موی آدم

دلیلشو نمیگم شاید یکی اینجا حساس باشه😁😁😁😁

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید*             *پروفسور سمیعی* 

وای چقدر لوس حیف که نی نی یار ناراحت میشه وگرنه در ادامه یه چی دیگه هم میگفتم درباره مردا حالا سر یع موی سر ادا در میارن

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤