2777
2789
عنوان

هفته ۲۲بارداری توصیه هاتو نو بگید

126 بازدید | 3 پست

بچه هاهفته۲۲بارداری ام اسباب کشی داشتیم و خونه رو چیدم همش از۶ صبح تا آخر شب سرپام و کارهای سنگین هم زیاد انجام دادم و خورد و خوراکم چند روزه هم ضعیفه اول ازتون میخوام واسم دعا کنید نی نی و خودم سلامت باشیم و بخیر بگذره.و دوم توصیه هاتونو بگید از اینجا به بعد چطور این همه فشار رو جبران کنم

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

کار سنگین بزار کنار تا میتونی آب بخور  استراحت کن از خودت عکس بگیر تا روز آخر حواست باشه سرما نخوری چون من خوردم خیلی دیر خوب شدم انار بخور شکمت نخارون چرب کن اسم پیدا کن خرما بخور میوه فصل بخور زیاده روی نکن بادوم زمینی نخوریا یکی گفت نخورم خوردم بچم سفکسیم حساسیت داره حالا ربط داره یا نه نمیدونم.

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اسباب کسی داشتم البته  هفته ۱۷ ک بودم .

حتما کارگر بگیر برای کارات من تا یه کم کار میکردم کمر دردم شروع میشد برای همین همه کارامو دادم کارگر انجام بده اینطوری خیالم راحت میشد ک نی نی اذیت نمیشه.