2777
2789
سلام دوستای گلم من دوستی دارم که الان 10 سال هست که ازدواج کرده بار اول که باردار شد به خاطر حرفها و رفتارهای شوهرش بهش شک کرد ( حرفهایی مثل اینکه مرد باید وقتی زنش بارداره زن صیغه ای داشته باشه یا رفتارهایی مثل ماموریتها و رفت و آمدهای مشکوک ) این شک مدتی وجود داشت و بعد کم رنگ شد تا الان که دوباره دوستم باردار بود و الان نی نی شون به دنیا اومده باز به شوهرش شک کرده. به نظرتون شکش درسته؟الان چه کار کنه؟چون 3 تا بچه داره به عنوان مثال رفتار جدیدش شیفت رفتن و ماموریت رفتنش هست مثلا امروز گفته می خواد بره ماموریت و گوشیش هم خونه جا گذاشته دوستم میگه از قصد جا گذاشته چون اون همیشه حواسش به گوشیش هست حالا باید چه کار کنه؟خودش میگه می خوام گوشیش رو بندازم دور تا دیگه جا نذاره لطفا نظر و راهنمایی
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
الان شوهرش زنگ شزده که گوشی فلان جا گذاشتم خاموشش کن دوستم هم فعلا انکار کرده گفته من ندیدم کار درستی کرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر منم وقتایی که میگه می رم ماموریت یا شیفت یه جوری ناشناس از محل کارش آمارشو دربیاره.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
من جایی خوانده بودم که آمار خیانت مردان و ازدواج دوم آقایان در زمان بارداری همسرانشان هست.به خاطر ممنوعیت و تغییر ظاهر آنها
نقاش را گفتم نقشی بکش از زندگی با قلم نقش حبابی بر لب دریا کشید (من و تو و نی نی سابق )
می دونید اینقدر رفتارهای مشکوک نشون داده که دوستم میگه مطمئنم که خبری هست پس چرا قبل از بارداری اولم بهش شک نداشتم الان می خوام جلوی قضیه رو بگیرم که پر رنگ تر نشه بچه دار نشن و...
تا اونجایی ک من میدونم کسی ک بخواد کاری بکنه نمیاد بگه مرد باید تو این دوران زن صیغه ای بگیره...معمولا کسی ک کاری میکنه حرفشو نمیزنه
مردها....نه میشه با اون ها زندگی کرد نه میشه بدون اون ها زندگی کرد.
خودش تهران هست کس دیگه ای رو نداره بعد میترسه آشنا بفرسته دنبال شوهرش میگه یه موقع لو بره بد میشه هم برای من هم برای اون آشنا