2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا .. ازمایش دادم امروز جوابش اومده باید ببرن دکترببینه

ان شاء الله که به همین زودیا مشکلت حل میشه و خدا یه نی نی خوشکل بهت عطاکنه 

عزیزم من سومین بارداریم به خواست خدا متوجه شدم خون جفتم لخته میشه و نمیزاره خون به جنین برسه و رشدش رو متوقف میکنه باخوردن آسپرین متوجه شدم وخدا برام نگهش داشت در ادامش برام هپارین تجویز کردن 

یعنی دوتا سقط داشتم ومشکلم با خوردن آسپرین حل میشد ولی کسی نمیدونست 

دکترا میگفتن برو انقد باردارشو تایکی برات بمونه یا برو آزمایش ژنتیک و انعقادیو اینها رو بده که خدا خواستو مشکلم حل شد 

ان شاء الله شمام مشکلتون حل میشه فقط امیدت به خدا باشه 

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    

من تفسیر ازمایش نمیدونم عزیزم چند بار تاپیک بزن خدا کنه پرستاری کسی ببینه بهتون بگه

عزیزم الهی شکر خدا حفظش کنه 😍😍ممنون جواب دادی گلم

ممنون عزیزم فدات ❤️❤️

من رشدش متوقف میشد قلب تشکیل نمیشد 

خیلی سختی کشیدم درکت میکنم 

واسه مامان شدنت صلوات میفرستم عزیزم 

ممنون عزیزم فدات ❤️❤️ من رشدش متوقف میشد قلب تشکیل نمیشد  خیلی سختی کشیدم درکت میکنم  و ...

اه واسه من همینطوریه تو هفت هفته قلب داش 8هفته ضربان قط شده بود... ممنون گلم .. ینی با یه آسپیرین حل شد واسه شما?

اه واسه من همینطوریه تو هفت هفته قلب داش 8هفته ضربان قط شده بود... ممنون گلم .. ینی با یه آسپیرین حل ...

ان شاء الله که مشکل شمام حل میشه 

عزیزم روزهایه اول آسپیرین خوردم روزی یه دونه از رو تیتر بتا فهمیدم رشدش داره خوب میشه تو 48ساعت باید دو برابرشه بعدش رفتم دکتر واسم هپارین تجویزکرد 

روزی دوتا آمپول خیلی راحت آمپولاش مث انسولینه اولاش شوهرم بعدش خودم میزدم